Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Naida 230-UP mı, Yoksa Widex Moment 440 mı?

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben şuan widex moment 220 13 p modelini kullanıyorum. Memnunum da. Ortalama Hergün yüksek sesle Bluetooth ile Müzik/Video/Flim dinliyorum. Fakat son zamanlarda İletişimde sorunlar yaşıyorum. Sesler karışık geliyor. İki farklı şirkete gittim ve Phonak 230 UP ile Widex Moment 440 arasında kaldım. Bir de ince telli olan şarjlı cihazlar onu denemedim. Her iki firma da ses kaybının arttığını ve Bluetooth ile yüksek sesle müzik/Flim izlememi azaltmamı tavsiye ettiler. Sol kulak zaten duymuyor. Sağ tarafta ise sensoriyel kayıp mevcuttu. yüzde 65-75 lerde... Siz değerli İşitme cihazı konusunda uzman olan kullanıcı özellikle bahsettiğim modelleri kullanan arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlar için:)

Siemens philips oticon resound interton cihazlarini eskiyene kadar kullandim
Ha bide rexsonmuydu ona benzer marka
Cros iki kulak duyuran parca varmis phonakta diye nasil umitlerle kosup aldim odyocuyada soyledim cros icin anacagim diye
O olmadi bu olmadi 3 modelini degistirdim uste para odeyerek
Crostan sen faydalana azsin alisacaksin diyor bana onca gitgele ragmen bir turlu barisamadim phonakla
En son kabahat odyocuda diye sen 5 ben diyeyim 6 merkeze ayar ucreti odedim
Gene olmadi
3 ay ugrasi sonrasi odyocu phonaki geri almayinca nslet olsun diye
Gittim oticin alip 9 yil cok guzel kullandim
Phonak sesleri bambaska cok vurucu geldi
Diger hicbir markaya benzemiyor
Videk nasildir bilmem
Insani en memnun eden kendi kullandigi markanin baska modeli olduguna inanirim

Üst Alt