Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protez göz belirgin bir şekilde şaşılık durumu!?

Gımmy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sağ gözümden retina yırtıklıkları olduğundan 9 sene önce slikon koyulmuştu şuanda hala gözde slikon mevcut kızarıklık ve ağrılar oluyor 4 sene önce hastaneye gözüktüğümde görme olmadığından gözün alınması gerektiğini söylediler aldırmadım
Protez gözleri incelediğimde birçok kişide belirgin bir şekilde şaşılık olduğunu gördüm ve bu durum beni rahatsız etti.
şaşılık kişiden kişiye değişirmi çözümü varmı veya bu durum doktorlardan kaynaklanırmı herhangi bir yan etkisi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlarımız var mı?

Hayırlı günler kardeşim.
Sualini birisine ilettim. Cevap aldığım takdirde sana iletirim.
Selametle.

doktor benim için de artık zamanı geldi dedi....herşey üstüste gelince göz sorununu kaldırmıştım rafa....seneye olacağım bunu da

alifatih1958
Hayırlı günler Teşekkür ederim 😊

hanifeaydin
Şimdiden Geçmiş olsun sorunsuz sıkıntısız bir şekilde dilediğiniz gibi olursunuz umarım. 🙏

Merhabalar bende aynı rahatsızlıktan protez yaptırdım 2013 yılında çok memnun kaldım doktor ( prof dr bülent yazıcı bursada bi araştır derim geçmiş olsun

lider77

Merhaba öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. özelden size protez ile ilgili bir kaç soru sorma şansım varmı acaba ?

Dostum sosyal medya kullanmıyorum buradan yazabilirsin.

hiç bir protez aslının birebir yerini tutmaz arkadaşlar. ayrıca protezler kiiden kişiye kullanım bazlı farklılıklar gösterebilir. en iyi protezle birisi koşarken diğer vatandaş yürümekte bile zorlanabilir keza göz de öyle. o yüzden kullanmadan deneyimlemeden cok umutlara kapılmayın

bionico
Teşekkür ederim

lider77
Hayır doktor protez takmamız lazım dedi ondan bilgi almak istedim Tecrübeli olanlardan.

Üst Alt