Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz olanlar çalışıyor musunuz, neler yapıyorsunuz?

republix

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
46
Merhaba biraz muhabbet olsun diye konuyu açtım aslında

Psikoz olup da çalıştığı meslekleri yazabilir misiniz ve o işte tam olarak ne yaptığınızı belirtirseniz belki çalışmayan kişilere de bir nebze olsun umut olur çalışmayan arkadaşlar da yaptığı veya kendini geliştirdiği şeyleri bizle paylaşabilir.

ben de finans ile ilgili bir sektörde çalışıyorum

fakat işi yapmak zor geliyor ilaçlar yoğun bir hantallık yaratıyor ve uyuşukluk sabahları ayılamıyorum bu durumun üstesinden nasıl geliyorsunuz merak ediyorum açıkcası

@bireda,
Ben akşam 10 da uyuyup sabah da 9 da kalksam aynı oluyor anlam veremedim bu duruma bazen 12 saat bile uyuduğum oluyor ilaç dozu da en düşük 5mg abizol kullanıyorum bir de sabahları antidepresan var 15mg secita

Rahatsızlığınız nedir ? Kullandığımız ilaçlar farklı . ben depo iğne kullanıyorum . Akineton var yanında bide

@bireda,
bir anda herkesin benim hakkımda dedikodu yaptığını düşünmeye başlamıştım ardından ilaçlara başladık hemen kesildi tedaviyle tam düzelme sağlıyorum ama yan etkileri çok fazla psikoz diye geçiyor sanırım

Ben %45 psikolojik engelliyim . A tipik psikoz . Size doktor samuray özdemiri tavsiye ederim . Ona gidin düzelin

@bireda,
teşekkür ederim açıkcası doktorumdan memnunum ben ne desem hiç üzmedi ilaç bıraktırmayı bile denettirdi geçtiğimiz zaman fakat düşünceler gene çıkmaza girince tekrar başlamak zorunda kaldım ama aklımda bulunsun muayene ücretleri çünkü epey zamlandı alternatif olarak düşünebilirim

Arkadaşlar ilaç kulanin ama kendinizde kendinizin doktoru olun.kisacasi kendinize hedef koyun

Bende bibolarim yüzde 45 sürekli raporum var

Bende kamuda memurum Organik olmayan psikoz hastalığım. Genelde oturarak çalışakda evrak imzalatmalar ,vatandaşın telefon trafiği v.s. boş saatlerde oluyor ama dediğiniz gibi hantal bir yapı var. Hafta sonları çok uyuyorum.

*ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ
*OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUK
Bende kamuda hizmetli olarak çalışmaktayım. 5 buçuk yıldan fazla oldu başlayalı.

@bireda,
Açıkcası hep özele gittim rapor nasıl alınır hiçbir fikrim yok zor mu kolay mı süreç bilmiyorum ama aklımda ekpss geliyor diyorum rapor için koştursam mı %40 falan verirler mi ki bana hiçbir fikrim yok doktora gittiğimde sorarım olmadı

Doktora sormaniza gerek yok.rahatsizligi izin tanısı ve kaç yıldır rahatsızdı iz ayrıca kullanmış olduğunuz ilaç tedavisine bakıyorlar .doktorların cetveli vardır.savcilatin avukatların kitapçığı gibi. Engelli rapor olcutcutleri diye cetvele bakarlar ona göre verirler.siz internete girin rahatsızlığınizi derecesini az buçuk tahmin yürütun

@republix,

Hayır bulunduğunuz devlet hastanesi veya araştırma hastanesi olabilir
Eğer öyleyse durumunuz iyiyse evde oturun kendi priminizi özel yatırın priminiz dolunca emekli olun o zaman çile biter

Karar verdiğinizde herhangi bir hastaneye başvuru yaparsimiz heyete girersiniz sonra sonuca göre hareket edersiniz şimdiden size başarılar arkadaşım

Üst Alt