Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum %40 altına düşürüldü! İşten çıkartılır mıyım?

eminSncK

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ekpss ile kamuya daimi isci olarak gorev yapmaotayim raporum bitince yeniledim oranim %40 altina dustu %37 isten cikarilirmiyim kanun yonetmelik maddesi varmi bunla ilgili yardimci olurmusunuz

Çıkarılmazsınız, sadece engelli kadrosundan normal kadroya alınırsınız. Yalnızca engelli personel haklarından (tayin, vergi indirimi vb.) yararlanamazsınız.

Bana kanun maddesi yönetmelik falan lazim biliyormusunuz

Benim de en büyük korkum yani durumum ortada ama yaşadığım stres cabası iyi bir puan aldım daha atanmadım doktorlar vs. Sürekli o ayağı kestir diyor bana boşuna taşıyosun ama kendine ait olan bir uzvu kaçı kestirmistir acaba empati yok bir sürü sorunu var korku var içimde ya emeklerimin hepsi suya düşerse bir de 3 ayda çalışmamın sonucu bu gece gündüz kafamı kaldırmadan. Hakkımızda en rahat en iyi yol bizi bulsun.

Atanmadım derken bu sene girdim sınava atama bekliyorum

14 yıldır tip1 diyabetim hba1c 10-12 arası 4×14 novarapid 1×19 levemir insulin kullaniyorum tiroid hapı kullanıyorum %40 verilmiyor nedenleri nedir alan varmı

Kısaca bir örnek.. diyabete bağlı nöropati,ileri derece görme sorunları..böbrek fonksiyon bozuklukları vs.bunlar çoğaltılabilir.

Heyet istediğiniz puanı vermiyorsa ona bir şey diyemem.

@eminSncK,

Üst Alt