Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reflü belirtileriniz neler? Reflü için neler yapmaktasınız?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim reflüm var. İlacı bırakmıştım. Tekrarladı. Bogazda takılma mide yanması, mide yukarısinda yanma bazı yiyeceklerin reflünüzü artırdıgı oluyormu, agıza yemek artıklarının gelmesi, ilaç ve başka neler yapıyorsunuz? Reflünüz için?

Öncelikle geçmiş olsun. Bende yıllarca çektim, hatta onlarca kez uyurken ağzıma yiyecekler geldiği için neredeyse boğuluyordum. Yabancı bir araştırmada şekerli gıdalardan mümkün olduğu kadar uzak durulması gerektiği ve uyumadan en az 3 saat öncesinde yemeyi kesmek gerektiğini öğrendim. söylediklerimi bir kaç aydır deniyorum ve hiç atak geçirmedim. sen de deneyebilirsin. bir de kendi tecrübem, turp yemek. Turp bazik olduğu için midedeki fazla asiti biraz da olsun azaltıyor.

Proton pompası inhibitörlerinin de faydası olabilir. Lakin uzun kullanımda zararları olduğu söylenir.

Bi dönem diyet yapıyordum. Bırakmıştım. Sanırım tekrar başlayacagım. Asitli yiyecekler ve içecekler de artırıyor. yanmayı . İlaç kullanıyordum uzun süreli kullanımlarda zararlı oldugunu duymuştum...

Üst Alt