Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Safra kesesinde çamur birikmesi nedir ve nasıl anlaşılır?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
278
Reaksiyonlar
209
midemde bi rahatsizlik var kac gundur yaniyor cok birsey yemesemde
birkac yil once cekap yaptirdigimda safra camurlasmasi demislerdi
salla sapasaglam geldim bana hastalik konduruyorlar dedim hic kaale almadim
ama ara ara yoklayan mide sikayetleri olunca aldimi beni bir korku

bu safra camurlasmasi dogru olma ihtimali cansikici
hic basiniza gelen varmi
eger bu camurlasma varsa ne zaman tehlikeli olur
ne zaman doktordan yardim almak gerekir
bunun icin yapabilecegimiz birseyler vardir muhakka
yasaklar filan
malum doktor hastane deyince tabanlari yaglayan takimindanim:(
ileri isitme kaybiyla o kadar zorki isi basindan askin doktorlardan tahammul beklemek
acaba icinizde bilgisi olan varmi bu konuda

safra çamurlaşmasından ameliyat oldum benimki ilaç(antibiyotik+ yıllarca kullanılan kortizondan) yan etkisinden olmuştu yıllarca değil 15 günlük süre içinde çamurlaşmış sarılık olmuştum ameliyata alındım çamurun likit olduğu için taştan daha tehlikeli olduğunu söylemişlerdi geçmiş olsun ihmal edilecek bir durum değil korksanızda mutlaka kontrole gidin benim gibi acillik olursunuz

denizin kızı
bilgiler icin tesekkur ederim
gercektenmi likid olan tastandaha tehlikeliymis:confused:
ameliyati zor oldumu yani yatak filan
uzun yatis hareket kisitliligi yerinde duramayan bana gore hic degil
bi gittim yakin zamanlarda baskent hastansine gastolojiye her ne naneyse galiba endoskopi ultrason dedi
bende endoskopiyi eleyip ultrasonmu nedir ona gitmistim 12 saat aclikla gidicem diye yatarken birkac lokma yiyince sen yemek yemissin dedi sepetlediler beni:)oysa 12 saati hesaplamistim
zaten alisik olmadigim insanlarla duymakta zorluk cekerken doktor bana anlatipmi ugrasacakti
verdigim parada yanima kar kaldi baskente
cok yatiliyormu ameliyattan sonra
onemlisi buda
duymaz kulakla doktorla hemsireyle cok zorluk cekiyorum inanin

GRAHAM BELL

Benim durumum ozeldi 4 gun yattim endokrin yatacaksin dedi ama gastro yani ameliyati yapan bolum ertesi gun taburcu olabilirsin dedi ameliyat kapaliydi 3 delik acildi oradan girip aldilar yatis suresi genel olarak 1 gun falan ama zaten yatarsiniz aciniz oluyor cunku hatta hic kalkmasam diyor insan yatis kalkislarda aciyor cunku :)

sayisini unuttugum ameliyatlar geciren olarak o acilar olacagini bilirim:eek:
hastanede yatmak fena demek kapali ameliyat kesik az bu iyi birsey olamli:)
camurlasmada aldigimiz gidalara dikkat ederek ameliyat doktor islerini erteleme gibi bir tavsiye olabilse cok sevinirdim

Pa_Pi
orda gayboluruuum:)
bir kere gittim is gormek cok zor ustelik doktoruda hic gozum tutmadi ecnebiydi galiba
beni turk doktorlarina emanet ediniz demis ATAM:eek:

GRAHAM BELL
Endoskopiyi şehir hastanesinde para vermeden yaptırıp, sonucu Beşevler Başkent Üniversite Hastanesine götür. Başkent üniversite hastanesi iyidir.

6 kilo havucu ısırark ye 10 gunde hiç bişeyin kalmaz safra kesesi taşı için

Üst Alt