Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulundan kayıt açtırıp heyete girmemek hakkında..?

al1yuks3l

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Kasım ayında süresi dolacak %40 oranında engelli raporum var. Raporlar Haziran 2025 yılına kadar uzatıldı biliyorum ama boş vaktim varken randevu da bulmuşken yenileteyim dedim.

Bende Bipolar bozukluk tanısı var bu yüzden önce diğer poliklinikleri gezip hepsinde hızlıca muayene oldum en son psikiyatri polikliniği kaldı ama doktor, tedavi gördüğüm hastaneden görüş olmadan bir şey yazmayacağını söyledi ve ben de 8 yıldır takipli olduğum hastaneye başvurdum.

Bir dilekçe vermem halinde 15 gün içinde hastalığımın seyri ile ilgili bilgi vereceklerini söylediler ve 15 gün sonra bana verdikleri yazıyı okuyunca dumur oldum. Bende yazımın başında da söylediğim gibi bipolar bozukluk var ama başhekim yardımcısı tarafından imzalı kağıtta tarafıma atipik psikoz tanısı konduğu, 2018 Mayıs ayından beri düzenli olarak kontrole gitmeme rağmen hastaneye ilk başvurumun 2021 yılında olduğu, ekteki epikriz raporunda 2018 yılında 11 gün hastane yatışımın görülmesine rağmen hastanede hiç yatışımın olmadığı gibi bilgiler vardı.

Ben de yazıyı düzeltmeleri için geri verdim ama resmi evrak sayısı olan bir yazı sonuçta. Bu yüzden atipik psikoz tanısını görüp çalışamaz ibareli bir rapor verirler endişesi ile heyete girmekten vazgeçtim. Bana muayenelerin hepsinin tamamlanması için 3 ay boyunca kaydımın açık kalacağını söylediler.

3 ay beklersem kaydım kendiliğinden kapanır mı? Ya da sekreterliğe gidip evraklarımı tamamlamayacağımı belirtip heyete girmekten vazgeçsem bir yaptırımı var mıdır? Mevcut raporum devam eder mi?

EĞER RAPOR ALMA İŞLEMİ YARIM BIRAKILIRSA "BİLDİĞİM KADARIYLA" 6 AY BOYUNCA BAŞKA BİR HASTANEDEN SAĞLIK KURULU ENGELLİ RAPORU MÜRACAATI YAPILAMIYOR.

BENİM BAŞIMA AYNISI GELMİŞTİ.
Rapor alma işlemini yarım bıraktığım için 6 ay boyunca başka hastaneden engelli raporu başvurusu yapamamıştımdı.

Bunada "PROVİZYON" demişlerdi bilenler bilir.

Üst Alt