Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakal ve bıyık bölgesinde kașıntılı dökülme için ne yapabilirim?
merhabalar, bunu daha önce yasayip sonraki asamalarda ne oldugunu bize aktarabilecek var mi?
yani internette cesitli seyler okudum. stres veya otoimmun rahatsizlik gibi problemlerle alakali olabilecegine dair bilgiler var. hastaneye de gidemiyorum bu surecte napicam bilmiyorum ve otoimmun rahatsizlik olmasindan cok endiseliyim. insallah strestendir veya basit bir problemdir.
kar&yağmur
sanırım saçkıran olmuşsunuz sıkıntı strese bağlı . doktora gidin derim krem verirler . birde eski yöntem var berbere gidin o bölgeyi ustura ile kazısın çizsin sonra sarımsak ve sirke ruhu sürün zamanla gelecektir tüyler önce sarı sonra siyahlaşır eski berberler bilir gidin danışın bir ciddiyim bu berber konusında 15 -20 yıl önce başıma gelmişti https://www.sozcu.com.tr/2020/sagli...sackiran-ne-kadar-surede-gecer-szcu2-5545696/
birde saçkıran diye aratın google da
merhaba yaşadınız mı aynı durumu?
yani kaşınıyor ,kaşıdıktan sonra tüyler dökülüyor. bomboş küçük küçük lekeler oluşuyor ve hafif yanma oluyor o bölgede.
yani ama başınıza bişey gelmedi yani bu olaydan sonra değil mi?
kaşıntı olmuyordu diye hatırlıyorum ama sanki traş olmuş gibi hiç saç yoktu bölge bölge para gibi aynı o linktei resim gibi dişisi erkeği var diyorlar bence uzmana görün yada yaşlılar bilirler
bende kaşıntı oluyor ve kaşıdıktan sonra dökülüyor. yani evet uzmana görünmek lazım kesinlikle ama işte heryer sıkıntı.
dışarı çıkmıyoruz. ailem birde hastanelerin şuan bu tarz muayeneler için işlem yapmayacağına inanıyor çoğu hastanenin coronavirüs için yoğun çalıştığını düşünüyor ...ayrıca hakkaten dışarı çıkmak riskli.