Bu sabah güzel uyandım yine ,her sabahtan daha guzeldi ,daha huzurluydu icim.Ben kim miyim?İsmim salih annm ve babamin iki yavrusundan en kucugugum.Hukuk fakultesini bitireli bir sene oldu,yakinda sinava girip hakimlik hayalimi gerceklestirebilecegim.Bunu cok istememin daha onemli bir sebebi daha var tabiki.O da sevdigim kiz icin istiyorum,elifim icin .Daha yapmam gereken islerim var aslinda ilk once hazirlanmam gerek sonra kahvalti edip doktor randevuma gitmem gerek .Aslında randevum cuma gunuydu ama dr haluk bey gorusmemiz gerek diyince bugune almam gerekti.Onunla gorusmeyi cabuk halledip diger isime gecmeliyim yoksa bugun olmayacak sanirim.Diger işim ne diye soracak olursaniz,elifle ilk tanisma gunumuz ayrica .Bugun ona evlilik teklifinde bulunacam ,sanirim sok olacak .Ben ona ilk goruste asik olmustum ama okul hep maniydi,ama simdi hicbir sorun yok .Onu daha fazla uzmek ,kirmak istemiyorum.Kahvaltiyi hemen yapip evden ciktim .09.30 da sira bana gelmisti artik.İceri girince haluk amcanın biraz mutlu yuz ifadesi dustu birden buzkesmis gibi sogumustu.Gel salih dedi bana oturdum ama hala haluk amca dusunceliydi.Uzun zamandir basim agriyor ,gecer dememe ragmen azalmamisti .Aksine artik vucudumu bile bazen hareketsiz birakiyor ,basim bedenime agir geliyordu.Haluk amca hem dostumuz hemde alaninda en iyilerden biriydi.Bir ay once kendisine durumu anlatmis o da hic bekletmeden beni muhane edip testler yapmisti.Bugun sonuclar elindeydi ama ,ellleri titriyordu.O şakacı ama gitmis yerine uzulen ,gozleri dolan bir adam gelmisti.Bir an sessizlik olustu ,ben haluk amcaya o da bana bakiyor sanki biseyler diyecek gibi oluyor ama sozcukler cikmamak icin direniyordu.Haluk amca dogruldu ve bana bakarak o cumleyi kurmaya baslamıştı...