Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanrı mı yoksa şüphecilik mi?

Konular
45
Reaksiyonlar
22
Slm arkadaşlar ben atipik psikoz hastasıyım.disarida bir olay olunca kavga vs bu olaylardan benim parmağım olduğunu dusunuyorum sanki olayı ben yapmışım gibi oluyorum ve bu beni çok zorluyor psikolojik olarak ne yapmak gerekir bunu aşmak için bu şüphecilik mi takıntı mi anlamadım.Aripiprazol etken madde ignis 15 mg kullaniyorum ama geçmiyor bu durum ne yapmam gerekiyor.Acaba depo ignemi istesem doktorumdan...

Şizofreni de böyle şeyler olabiliyor.İlaçlarını düzenli kullan ve doktorunla görüş. İlaç kullanmasan atağa girmene bu düşünceler neden olabilir. Kendine bir uğraşı bulmalısın.

@Şamil676767,

Teşekkürler kardeşim bu durum geçici acaba bı mesagale bulsam çalışsam geçer mi?

Kullandığım ilaç takintilarim geçiriyor.ama psikozda etkisiz gibi görünüyor özellikle bu şüphecilik halı nasıl geçer..

Atipik psikoz şizofreni kadar zor bir hastalık kronik bir hal aldı bende bu arada okb yimde doktor öyle dedi.

Psikoz şizofreni aynı şey meşgale hayata adapte olman için. Bu durumlar devam ettikçe bunalıma girmemen için.Doktorun dediklerini yap. Farklı yollara da başvur. 5.yılım. Xeplion 100mg iğne ve ketiapin 200 mg kullanıyorum.

Sabah/İgnis 15 mg ve Akşam seroquel 200 mg kullaniyorum depresif ruh hali suphecilik ve alinganligim duzeldi.Bu ilaçlari aksatmadan kullanacağım.Herkese acil şifalar diliyorum.Sanirim idame dozu yakaladım...

Üst Alt