Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şaşılık (Ekzotropya veya Hipertropya) ameliyatı, tedavisi olan var mı?

agider

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir kaza sonucu sağ gözüm görmüyor ve kazadan sonra görmeyen gözüm dışa doğru kaymaya başladı, aranızda estetik ya da şaşılık ameliyatı/tedavisi olan var mı? varsa sonuçları nelerdir?

Görme probleminiz varmıydı? ne zaman tedavi oldunuz? Teşekkürler.

Görmemde bir sıkıntım yoktu benim şaşılık ve kayma vardı onun için ameliyat oldum

Görme kaybı olup tedavi olan arıyorum teşekkürler, geçmiş olsun.

agider kardeşim bende aynı problemle doktara başvuruda bulundum ve durumumu izah ettim. oda dediki görmeyen gözde her zaman kayma yaşanır sen ameliyatla düzeltsen bile sonrası kayar. ama bu söylediklerine ben biraz katılmıyorum niye diyeceksin çünkü göz kayması ameliyattan hemen sonra bir kaç ay içinde değişeceğini sanmıyorum bu en az 2- 3 yılı bulur iyi bir doktora gitmekte fayda olacağını düşünüyorum devlette hastanesinde muane olmuştum hızlıca muane yaptı geçti pek sağlıklı gelmedi işin açıkçası ameliyat olup kayma meydana gelenler buraya yazarsa iyi olur. tşkler.

Teşekkürler Yusuf evet iyi bir doktora muayene olmak gerekir, dediğin gibi tecrübeli arkadaşlar yazarsa daha faydalı olur.

Benim gibi bir gözünde görme kaybı yüzünden göz kayması problemini araştıran arkadaşlar için ve bana ulaşıp soran arkadaşlar olduğu için yazıyorum, bu konuda 3 yıl önce dünya göz hastanesinde profesör doktora muayene oldum görme yeteneğimi geri kazanamayacağım için görmeyen göze yapılan şaşılık ameliyatlarında garanti verilmiyor, Kaymayı olabildiğince düzeltebiliyorlar fakat görmediği için tekrar kayar diyorlar. Oyüzden tedavi olmadım.

agider konuyla alakası varmı bilmem benim ikiz cocuklar var ikisininde gözleri şaşı ikiside ikişer kez şaşılık amaliyatı oldu kısmen düzeldi diyebiliriz görme bozuklugu yok yalnız gözlüklüler şaşılık gözlüğü diyorlar ne kadar gecirir gözlükler gözleri bilemiyorum

tb2nhf kardeşim o konuda hiç bir bilgim yok , bildiğim konu; gözü görmeyip şaşı olan gözün tekrar şaşı olma ihtimali yüksek olduğu.

Merhaba görme kaybı bende yaşıyorum ileti derece hipermetrop +15 sol gözde kayma var çift görme sorunum mevcut. Sizlerin düzeldi mi ?

Görmeme ayrı sorun bir de kozmetik sıkıntılar. Bizimde sınavımız bu demekki. Bu şaşılık konusunda ne yapılabilir? Görmeyen göz kayar olayından dolayı cesaret edemiyoruz ameliyata

Merhabalar hepinize ben bi konuda bilgi sahibi olmak istiyorum da. benim gormem de bir sorun yok ama sağ gozde kayma var sanirim ya da goz tembelliği mi oluyor ikisi arasindaki fark nedir çok okumaktan ya da gozluk takmamaktan bu tarz seyler oluyor mu bu konuda da bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim

agider bir gozum gormuyor dışa dogru kayma vardi evet sasilik ameliyat oldum aynisini banada dediler gormeyen göz tekrar kayar diye ama hic kaymadi 2011 de oldum suan gayet iyi kimsede bellemiyor..
Evet bazı göz kayar bazı göz kaymaz benimki Allah a şükür iyi

Üst Alt