Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sedef tedavisinde humira pen 40mg..?

Aliercoco

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Konu biraz eski ama bilgilendirme amaçlı yazayım belki faydasi olur. Yaklaşık 23 senedir sedef hastayım , özellikle eklem yerlerimde saclarimda kaşlarimin içi , göz kapaklarımda dahil vücudumun neredeyse heryerinde sedef vardi. Kulak ve göz rahatsızlıklarımdan dolayı uzun dönem kortizon kullandım , kortizonu bıraktığım zamanlarda çok şiddetlendi sedeflerim.. yaklaşık 6-7 ay önce kortizonu biraktirdilar ve humira pen 40mg kullanmaya basladim. Özellikle cildiye doktoru sedeflere çok iyi geleceğini söyledi , Romatoliji , göz doktoru , KBB doktoruda zaten kullanmam gerektigi kararını verdiler. Şuan vücudumda leblebi tanesi kadar bile sedef kalmadi , diz kapaklarimi en son ne zaman böyle normal gördüğümü bile hatırlamıyorum hep bembeyazdı kabukluydu şimdi normal olması çok tuhaf geliyor :) Cildiye doktorunuza muhakkak sorun , şuan çok kullanan var bildiğim kadarıyla , herkese aynı etkiyi göstermeyebilir ama denemekte fayda var..

Aliercoco

humira pen kac ay kaç kutu kullandığında gecti hastalığın halen iyimisin
geçmiş olsun

soneman bu kişinin bünyesine göre değişir ben en az 6 çeşit iğne oldum fayda etmedi şimdi SİMPONİ kullanıyorum bu iyi geldi gibi

Mümin Çelik humira pen de oldun sanırım fayda etmedi

simponi de iğne fiyatı 5200tl

sgk karşılıyormu ücretin hepsini hangi dr yazdı kaç tane olman gerekiyor geçmesi için yada düzenli devamlı olmakmı gerekiyor

geçmiş olsun

soneman Humira enbrel versant hiç biri fayda etmedi simponi yi devlet karşılıyor ayda 1 vuruyorum şuan iyi Romatoloji doktoru yazdı devamlı kullanacağım

Mümin Çelik
Hastalık babamda var bu hastalık sanırım psikolojik sinirsel
ve bağışıklık sistemşni çökertiyor sedef başlıyor

psikiyatriste gittinmi hiç antidepresan kullandınmı
babamı gitmiyor bir türlü 2 günde bir çok kaşınıyor diye
tüm vucuduna kremler sürüyor
yetiyor bana diyor

bunuda uuzn zaman önce başka bir hasta yollamıştı
babam eczanede yaptıramadı içinde zehir varmış
sedef hastasını iyileştirmiş

https://www.hizliresim.com/6uyxeod

Destek aldım ama sedefin çok çeşidi var ben IŞIN tedavisi gördüm ve %80 yaralar kurudu ama kaşıntı devam ediyor kafamda yaralar çıkıyor onlar kurumuyor birde benim eklemlere yayıldı maalesef sol diz protez oldu sol ayak bileği ameliyata rağmen düzelmiyor kalçalar çok ağrıyor sabit 7 8 dk fazla ayakta duramıyorum maalesef sıkıntılı bir hastalık

Üst Alt