Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker ilacı bırakınca aşırı yorgunluk durumu ortaya çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?

Erkan01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selamlar şeker ilacı kullanıyordum doktor gözetiminde verilen şekerim düşüyor diye bende bir süre içtikten sonra bıraktım kendimce kendimi deneme amaçlı şimdide üzerinden 2-3 ay geçti ama bende aşırı yorgunluk başladı yastıktan kafamı kaldıramıyorum acaba mevsimsel geçişten dolayımı yoksa şeker ilacından dolayımı oluştu bu durum(şimdi bunları niye buraya yazdın vs diyen olabilir belki ,gittigim bazı doktorlar net bilgi vermiyor içerigini anlatmıyor sormama ragmen bende kendi çabalarımla ögrenmek adına buraya yazdım anlayışınız için teşekkürler)saglıcakla kalın

Şekerin ya yükseliyor yada düşüyüyordur yorgunluk ondandır doktorun izni olmadan ilacınızı bırakmayın şeker ciddi bir rahatsızlık geçmiş olsun.

şeker ömür boyu tedavi gerektiren bir hastalık değil miydi ben şizofreni ilaçlarımı bırakıp başladım başa döndüm

şifa versin rabbim hepimize şekerin tipine göre degişiyor tedavi durumu bendede ilaçlara baglı kilodan oluştu bu durum fazla ilaç bünyeme girmesin diye bıraktım ilacı birazda yarin alıcam ama tekrar inşallah bu ilaçla alakalıdır🙏

Üst Alt