çirkin
Hocam, 1994 yılından bu yana bende serebellar ataksi hastasıyım şu an 39 yaşındayım. Kliniğe gidip geldikten sonra tekrar yazarsan sevinirim.
Slm polencafe size bir sorum olacak ben serebellar hastası değilim acaba siZden farklı olarak mı benim gözlerde sorun var
Sizde de var mı gözbebeklrimde titreme var ve çift görüyorum bu yüzdem sürekli midem bulanıyor
Ruyadaa artık siteye girmiyor galiba ona da soru m vardı ama... umarım siz görürsünüz
Edit / Delete Değiştir Quick reply to this message Cevap Yaz Alıntı Yap Alıntı Yap Çoklu-Alıntı Olarak İşaretle
çirkin
Hocam, 1994 yılından bu yana bende serebellar ataksi hastasıyım şu an 39 yaşındayım. Kliniğe gidip geldikten sonra tekrar yazarsan sevinirim. Takipteyim
Slm polencafe size bir sorum olacak ben serebellar hastası değilim acaba siZden farklı olarak mı benim gözlerde sorun var
Sizde de var mı gözbebeklrimde titreme var ve çift görüyorum bu yüzdem sürekli midem bulanıyor
ruyaada artık siteye girmiyor galiba ona da soru m vardı ama... umarım siz görürsünüz