Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Servikal distoni ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

merviş94

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim amacım hastalığımı paylaşmak ve benim gibi olanlarla sohbet etmek çünkü bu hastalığı olmayan kişiler anlamıyor beni :(

merhaba, bende de servikal distoni (spazmadık tortikollis) var geçen hafta sağlık kuruluna girdim oran vermediler hastalıktan sayılmıyormuş.

merviş94

Merhaba arkadasim .ben de servikal distoni hastasiyim.cok zor oldugunu ve kolay kolay seni kimsenin anlamadigini cok iyi bilirim :(
Tedavi oluyor musun ?

Merhaba arkadaşlar bende servikal distoni hastasıyım boynumda sürekli kasılmalar oluyodu botokstu igneydi hepsinin geçici faydasını gördüm buradaki herkesin iyi kötü ne çektiğini çok iyi biliyor ve anlıyorum çok sıkıntılı ve zor süreçlerden geçiyorsun sosyal hayatın bitiyor kimseyle görüşmek konuşmak istemiyosun ama şunu söyleyebilirimki ben bu illetten kurtuldum buraya yazmamdaki amaçta herhangi Bi çıkar veya menfaat ve maddi çıkar için degil ben hastalıgın ne kadar sıkıcı olduğunu bildiğim için buradaki insanlara en azından Bi faydam dokunursa çok sevinirim gerçekten bu hastalıkla ilgili konuşmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazabilir isterlerse tlfn numaramıda verip yüz yüzede konuşabiliriz herkese acil şifalar

Oldum basta ise yaradi botoks en azindan 4-5 ay.ama 7zun suredir baska dr lara gittigim icin hic son7c alamiyorum.sizin nasil?

Anlamazlar, anlamıyorlar.Cok iyi bilirim

merhaba arkadaşlar, yıllardır botox oluyorum faydası geçici, ağrılar ızdıraplar kalıcı heyette oran vermedi ayrıca tansiyon ve böbrekten de oran aldım ama bu hastalıktan vermediler oran emeklide olamadım çaresi olan yazabılırmı

Arkadaşlar herkeze geçmiş olsun bende bu illetten 9 yıldır çekiyorum denemediğim yöntem kalmadı psikiyatri,fizik tedavi, manüel terapi,hacamat,nöroloji gibi bölümlere uzmanlara gittim bu forma yeni katıldım bu rahatsızlığın tedavisi yok diyorlar ancak herşeyin bir çaresi olduğunu düşünüyorum.Illaki bir ortak noktamız vardır bu hastalığa neden olan şeyin.Ben bu forumda yana yatık 20 lik dişin kasılmya neden olduğu konusunda yazı okudum bende de 20 lik diş yana yatık gömülü şekilde bu konuda deneyimi olan varmı başka

Umutlu84

Bu konuda ömer mala arkadaşımızın diş çekimi ve sonrasında nöral terapi ile devam eden tedavi başarısı var...ben de denedim ama dişin durumu ve yerinden midir bilemedim ama başarılı olmadı tedavi..sıkıntım artarak devam ediyor...eğer tedavi deneyip başarılı olduysanız bilmek isterim...umarım herşey gönlünüzce olur...

Üst Alt