Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigara kullanmasa da astım olup nefes darlığı yaşayan var mı?

Descartes

Aktif Üye
Konular
97
Reaksiyonlar
281
Bir yakınımın başına geldi Sigara kullanmadığı halde.. Ağır bir zatüreden sonra solunum yetmezliği devam edince astım olduğu anlaşıldı. Şimdi fısfıs ve takviye ilaçlar kulanıyor. Allah kimsenin başına vermesin.

perseküsyon Astım gibi solunum yolunu tutan hastalık, bulunduğun bölgenin hava kirliliği sebebi ile olmaktadır, özellik ile İstanbul dahil Çatalca .Tekirdağ ve bölgesinde bulunan Çorlu özellik ile deri fabrikaları olduğu için , Çerkezköy Tekstil ve boya apre, ilaç sanayinin yayılı olması sebebi ile , Kapaklı bölgesinde bulunan Teverpan MDF Fabrikası ve gibi ilçeler ile Lüleburgaz gibi bölgelerde ağırlıklıdır.
Astım hastası olanların doğal yaşam bölgelerinde bulunması yaşaması gerekiyor, kentleşmenin bulunduğu bölgeler hastalığın ilerlemesine neden olmaktadır.
Kanser konusunda ise Edirne bölgesi çok fazla yaygındır.

ADALETE SİTEM allahtan google var da bu arkadasın ekmeğine bal sürüyor arama motorları. her konunun altında bu arkadas. bu vatandaşın yazdıkları doğru googleye yazdığınızda cıkıyor. fakat eksik anlatmıs. sorduğunuz sorunun cevabı; evet sigara kullanmayanlarda astım hastası olabilirler. çevresel faktörler çeşitli gaz ve kimyasallar bunu tetikler. fakat tamamen doğada yasayan biri de astım olmaz diye bi kaide yok. her hastalık herkesi bulabilir. geçmiş olsun

Ben.. Allerjiler bi şekilde astıma yol acabiliyor. Allerjileri tespit edip ızak durmak oldukca yardımcı oluyor. Ancak ilaçsız yasam pek mümkün değil bende. Çanakkale gibi oksijeni bol ve duru bir havaya gitmek lazım sanırm.

bir yakınım astım olduğu halde sigaraya devam ediyor

ısparta kızıldag mıllı parkına astım hastaları gıdıp 15 gun kalırsa sıfa buluyor bır yıl kadar astım nobetı gecırmıyormus
orda bungalov evlerde kalıp sedır agaclarının altında gunde 1 saat yuruyus yapıyorlarmıs
bızım yengede hıc hayatı boyunca sıgara ıcmemıstır o da astım
ankara eskıden havası cok pıs olurmus kısın. sımdı dogalgaz gelınce temız

Üst Alt