Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni teşhisi ile silahsız güvenlik olabilir miyim?

Bazı bipolar silahsız güvenlik olabilir. Şizofren ve psikoz hastası silahsız güvenlik olamaz. Valilik benim güvenlik kimlik kartımı geri aldı.

ya tek kolay iş olarak gözüken güvenlik bile olamıyor muyuz gerçekten ..

sistem bizi zor işlere itiyor bu sefer de zor işlerde hiç yapamıyoruz ne kadar saçma ya ..

@Şamil676767, güvenlik kartını ilk aldığında, psikozun yok muydu?

Sonra nasıl başladı ? Çok özel değilse , sormak istedim.

@Şamil676767,
Ama özel bir şirkette güvenlik olunamaz mı gene de bir imkan yok mu yani orda da sağlık raporlarına bakıyorlar o zaman

@republix, güvenlik kartın olmadan çalışırsın. Özel güvenlik yönetmeliğine göre engelliler güvenlik olamaz zaten kartı almak için kursa gittiğinde tam teşekküllü hastaneden rapor isteniyor.
Rahatsızlığını söylemezsin danışman veya bekçi olarak çalışırsın. Çoğu yer sağlık raporu istiyor. Çok zor iş bulursun. Kafam rahat olsun diyorsan bulaşıkçı lık işi daha iyi.Temizlikçilik, garson veya komi olarak iş bulmanızı tavsiye ederim.
Kendi işinde olabilir seyyar veya 2.el ürünler satabilirsiniz.
Üniversite mezunuysanız ekpss ye hazırlanın. Kamu engelliler için daha iyi.

@Şamil676767,
Sanırım ekpss için öncelikle engelli raporu almam gerekiyor 1 yıldır ilaç içiyorum ilaç raporu var sadece

Yalnız okuduğum üniversite bölümünden atama olmuyor önü kapalı biraz umarım genelden girebilirim

@republix, ekpss ve kamu alımları bir bulunmaz fırsat çoğu engelli verimli ders çalışmıyor ve atanmayı hayal edip hüsrana uğruyor sınava hazırlanıp başarıya ulaşanlar keyf ediyor. 2 sene sıva çalışan biri 80 puanın üzerine çıkar.

@Şamil676767,
Peki son bir şey sorabilir miyim okuduğum üni Web tasarım ve kodlama bölümü bu bölümde atama 1 kez yapılmış o da bir kişi 2020 yılında ben ekpss girersem genelden atanma şansım daha mı zor olur

@republix, genelden atanabilecek puanı alırsan neden zor olsun. Sınava çalışmaktan başka çaren yok. Ekpss de daha az kişiyle yarışıyorsun. Zaten engelli olarak çoğu kişinin gerisindeyiz.

Üst Alt