Bir ülke düşünün amacı sadece insanı yardım olan bir gemiye askeri harekat düzenleyerek silahsız insanların üstüne ateş açıyor,insanları acımasızca öldürüyor,esir alıyor. Ya lanet olsun bu dünyada herşey güç dengesi mi , hiç insanlık yok mu? İnsanların ölmesi ,acı çekmesi bu acımasız ülkelere ne kazandırıyor.Sadist ruhlarını mı tatmin ediyorlar, bunlara anlam veremiyorum.
Düşünün İsrail Lübnan'da bir askeri esir alındı diye bütün ülkeyi yerle bir etti. Şimdi ölen bu türk vatandaşları için bizde İsral'e mi saldırmamız gerekiyor. Malesef bunu yapacak ne güç, ne iktidar nede bizde o derece barbarlık var.O halde İsraile karşı her türlü boykot,eylemi kendi çapımızda yapmalıyız. En azından bu postu yayınlayarak ben mini minnacıkda olsa görevimi yapıyorum.
Ayrıca karınca hikayesini, bilmeyeniniz yoktur.Hz.İbrahim ateşe atıldığında bir karınca küçük bir kapla ateşi söndürmek için su taşıyormuş.Onu gören bir güvercin alay ederek: "Senin taşıdığın bir damla suyla mı sönecek o koca ateş?" diye sorar. Karınca: "Belki sönmez ama, en azından ben üzerime düşen görevi kendi çapımda yapayım, gerisini Allah bilir" demiş.
Bizlerde bir şekilde bu barbarlığa tepkimizi verelim.Yaşasın türkiye.Yaşasın blog kardeşliği...
Yazar:Lodos Denizcisi