Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son 5 yıl içinde kullanmış olduğum ilaçlarının dökümünü nereden temin ederim?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
619
Reaksiyonlar
307
5 yıldan fazladır psikiyatri ilaçlarını kullanmaktayım.
Son 5 yıl içinde kullanmış oldugum psikiyatri
ilaçlarının dökümünü nerden temin edebilirim?

AYDINYAVUZ e devlette çıkıyor kullandığın bütün ilaçlar yazan doktor ve Hastanesi ne kadar çikiyor 4a4b4c ilaç kullanım süresi ne gir tüm ilaçlar listesine tıkla çıkıyor 2010 yılından itibaren çıkıyor bizim ki

Peki SGK ya şahsen başvuru yapsak
dökümü alabilirmiyiz.
SGK ya gitsek.

AYDINYAVUZ

E-devlette çıktığına göre SGK da verebilir. Ancak gitmektense iadeli posta ile mektup yazarak bilgi talebinde bulunmanızı önerebilirim.

Cibali S.S.G.M.
Itfaiye Caddesi. No:54 Unkapanı
Fatih / İstanbul

bu adresten son 5 yıla ait ilaç döküm
listesi alınabiliyormuş.

Arkadaşlar bilginiz olsun.

E-Nabız uygulamasına bakın orada çıkıyor bu tür bilgiler.

asadas05

E-nabız da çıkmıyor sanırım. Şimdi son 7 buçuk yıla ait ilaç dökümü lazım?

Bildiğim kadarıyla eczaneler son 1 YILA ait ilaç dökümünü vermektedir.

Bu konuda güncel bilgisi olan varmı?

E-DEVLET üzerinden ulaşamıyorum (sadece SON 1 yıla ait bilgiler sunulmakta sistemde).
@fatih_123

Böyle bir imkan varmıdır acaba. Aramızda eczanede çalışan varmı?(ŞİMDİ SON 9 YILLIK ilaç KAYITLARIM LAZIM)

Konu hakkında bir görüşü olan varmıdır?

bulunduğun şehirdeki eczacı odasına başvuru yap. ya onlar bu işi çözer ya da sgk il müdürlüğünde reçete birimi olur oraya başvur

Geçmiş olsun sgk ya yazılı dikekce ile başvuru yaptım ben son 10 yıl için talep ettim ve aynı gün yazılı olarak aldım.

Rica ederim geçmiş olsun resmi işlem için talep ediyorsanız kaşe imzayı unutmayın.

Üst Alt