Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sporcu bandı kullanımına dair bilgisi olan var mı?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Sporcu bandı varmı kullanan kullanımı nasıl?

Ağrıyan yerlere yapışıyomuş

Merhaba, knesio bantlardan bahsediyorsunuz sanırım; Ağrı, uyaran, kas desteği olarak kullanımları var, bantlama tekniğinin eğitimini almış olan fizyoterapistin uygulaması gerekiyor. Çeşitli zamanlarda tedavilerimde ağrı, uyaran ve kas destekleyici olarak uygulaması yapıldı, faydasını gördüm.

barangorgulu evet onlardan ben kendim yapıştıramammı

Kullanımı nasıl kaç gün duruyo ağrıuan yeremi yapışcak

Bide renkleri var bianlamı varmı

Kendinize doğru bir şekilde uygulamanız imkansız, renkleri tamamen sizin moda tercihiniz, etkinliğinde bir fark yok, kaliteli olan iki marka var, rocktape ve kinesiotape bunlardan alırsanız 3-4 gün arası banyo da yapsanız çıkmadan durabiliyor.Bantların özelliği rijit olmaması, gerdirilerek uygulanıyor, çoğu zaman hedef kas gurubundan ziyade onu destekleyen guruba ve gerektiği istikamette, gerektiği gerginlikte uygulanıyor. Yani uygulama için büyük uzmanlık ve pratik gerektiriyor. Bir çok fizyoterapist de uyguluyor ve yapabildiğini zannediyor fakat hatalı uygulamadan ötürü bant etkinliğini gösteremiyor. Bant için eğitim almış ve uygulama pratiği olan fizyoterapist bulmanız gerekiyor.

barangorgulu zararı yok demi dediğiniz markaya bakayım tşkrler boynum için bakıyorum

Üst Alt