Şu elektrik meselesi çıktığından bu yana insanlar evlenemez oldu. Çok merak ediyorum elektrik keşfedilmeden insanlar neyi bahane ediyorlardı. efendim lamba alamadım, mum alamadım, mumu iyi ışık vermiyor ya da yüzünün meşalesi yok mu dedi insanlar.
İdeal bir eş arayan ,eşsiz kalır. Çünkü hiç kimse ideal bir özellik taşıyamaz. Taşısa bile o vasıfları sürdüremez. Gül bahçesinde gül beğenmeyip son yaprakları dökülmüş güle mecbur olmamak için
daha makul ve daha gerçekçi kriterler koymak, evliliğin önündeki engeller azaltmak çok isabetli olur kanısındayım.
Hem elektrrik çarpar. yani kalp ritminizi bozar daha sonra kendinize gelirsiniz
Aynı dili konuşan insanlar birbirlerini anlarlar ama aynı dili konuşmak anlaşacağınız anlamına gelmez. elektrik de öyle.
Elektriği kısa devre alan kişi de almıştır ama o elektrik bir şimşeğe, bir yıldırıma dönüşür yıllar sonra.İlk anda alacağınız elektriğe bir hayatı endekslemek ne kadar mantıklı?
Güvercin, kaya gölgesiyle burçak tarlasını çok severmiş. Burçak tarlası gördüğü yerde kaya gölgesi, kaya gölgesi olan yerde burçak tarlası yokmuş.Arzulanan ile yaşanan gerçekler çoğu defa birbirini karşılamaz.
Mutluluuğun en önemli anahtarı hatta maymuncuğu '' yetinmektir''
Yoksa ömrünüzün sonuna kadar beyhude beyhude oradan buraya savrulursunuz..
hüseyin19