Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli tekrarlayan karın ağrısı ve uzun süreli kabızlık sorunu..?

ayaz5858

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
öncelikle doğru bölüme açmadıysam özür dilerim.
Arkadaşlar 6 ay gibi zamanlarda tekrarlayan bir hastalığım var.Geçmeyen karın ağrısı,şişkinlik ve gaz oluyor.ağrı okadar şiddetliki kalbim belim her tarafımı etkiliyor.bu zamanlarda kabızlık oluyor.20 gün yapamadığımı biliyorum.bunun dışında ağrı olmadığı zaman bağırsaklarım adeta halay ćekiyor :).acıktığımda sesler o kadar şiddetli oluyorki çevremdeki herkes duyabiliyor.hastaneye gidiyorum gaz var deyip ilaç yazıyor ama yazdığı ilac fayda etmiyor.
bu sağlik sorununu yaşayan oldumu.düşünce ve tavsiyelerinizi rica ediyorum

ayaz5858
sen hangi bölüme gittin de gaz var dediler büyük abdest tahlili istemediler mi

i_brahi_m iç hastalıklara gittim.film cektiler tahlil yapmadilar.buyuk abdesti yapamiyorumki nasil verecegim :)

mide sorunu , mide korucu kullanın.
bol sıvı tüketin.
ayrıca burası bu konunun yeri mi?
gastroloji plk gidin daha iyi olmaz mı

Birisiman
hocam ne demek burası bunun yerimi biz gittik gideceğimiz yere demekki faydası olmadı burda belki birbirimize yardımcı oluruz diye bilgi alıyoruz. Hem virüsten dolayı acil vakalar hariç randevu bile vermiyorlar ne yapabiliriz sen söyle.

ayaz5858
peki hocam tahlil sonucu bişey demediler mi ilaç falan vermediler mi. Benim ilaçlar kabız yaptı 4 5 gün gidemez oldum sizinde ilaçlardan mı yoksa kabızlık. 20 gün çok fazla bir süre nasıl duruyorsunuz.

pes yani... hala bu konuyu konuşuluyor... bir doktor bile muayene etmeden film çekmeden birşey diyemezken, yok karnım ağrıyor yok bu... yapmayın....

bir YAKINIMIZ benzer sorunlar ile ilgili 2 ay hastaneye gitti , mr, kolonskopi ardında polip alındı sonuç ilaç verildi. bir daha bu konu ile ilgili kimseye gitme dedi doktor...

bu işler ciddi...

en basidi mide koruyucu hapı, gavisgon, mide gazı için, aile hekimlerinde ilaç yazdirin. ortalık duzelene kadar

kayısı ve sade maden suyu iyi gelir bi dene istersen

@Birisiman
ya hocam gittik gitmedik değil ilaç verdi ama şuan fazla etkili olmuyor mide ilacı da kullanıyorum şuan bi yere gidemiyoruz onu demek istiyoruz burda konuşmamız neden seni rahatsız etti bende onu anlamıyorum.

Arkadaş artık milletin yazılalanlara bile tahammülü kalmamış ne deyin burda belki bi şey duyar çare olur diye yazıyoruz eğer tahammül edemiyorsan girip okuma cevapta yazma herkes kendi çektiğini bilir.

istediğini yazarsın burda birşeye dikkat çektim. sağlık ve hastalık, tedavi, teşhis konusu uzmanlık isteyen bir şey..

iyi günler

Birisiman
İstediğini yaz hatta küfür falanda et sana herşey serbest. Sen bir şey paylaşmaya değil hastalığı olanlara laf sokmaya gelmişsin laf anlamayacağın kesin o yüzden bundan sonra sana cevap vermemek en mantıklısı olacak. 2 3 yerde gördüm bütün yorumların tert ve muhalefet edici. Tabi hocam biz kendi kendimize teşhis koyduk ilaçlarıda kafamıza göre aldık kullanıyoruz bilmiyoruz uzmanlık gerektirdiğini.

Safra kesesi olabilir.Bahsettiğin şikayetlerin aynını yaşadım.Bana da gaz dediler sonra başka bir hastanede safra kesemde taş olduğu ortaya çıktı.Safra kesesi ameliyatı oldum geçti.

Bol su için. Yapabiliyorsanız hareket edin. Yediklerinize dikkat edin. Kabız yapan yiyeceklerden uzak durun.. ilacınız varsa düzenli kullanin.. su içmeyi ihmal etmeyin

Ben o gibi durumlarda maydanoz limon kürü uyguluyorum. Tavsiye ederim.

Üst Alt