Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürücü komisyonu kararına kaç itiraz hakkımız var?
Selamlar,
Sürücü komisyonuna girdim. Ambulans kullanamaz , motorsiklet kullanamaz kodu verdiler. İtiraz ettim ama sonuç değişmedi. Kaç itiraz hakkım var bilginiz var mı? Teşekkürler
Ortapedi olarak skolyoz rahatsızligim var. Açıkçası doktorlar tam kavrayamiyor sıkıntılarımızı. Çok üzücü ve yorucu bir durum. İstanbul, Kocaeli de girdim. 2 kez itiraz etsem nereye yonlendirilrim acaba? Tekirdağ mi ? Aklım çok karıştı :s
Merhaba başka itiraz hakkınız yok maalesef.2 yıl sonra ancak tekrar komisyona girebiliryorsunuz.İdari mahkeme hakkınız var fakat ülkemizde maalesef ki idari mahkeme zaten 2 yıl sürüyor.Cimer vs hiç bir işe yaramıyor.Ben onlar ca kez yazdım maalesef hiçbir sonuç alamıyorsunuz.Bu arada istanbul il sağlık müdürlüğü komisyonu çok hata yapıyor çok saçmalıyor.Doktorları hiç insanları dinlemiyor konuşma hakkı vermiyor.
@saimakdeniz, ben sadece 1 kez itiraz ettim suan bir hakkım daha var sanırım. Maalesef dediğiniz çok doğru. İletişim kurmadan sadece keyfi uygulama yapılıyor. Bana iki tekerlekli kullanamaz demiş. Neyse... Tbilgi için teşekkürler
Şöyle 1.karara itiraz ettiniz 2.kurulda aynı karar çıkarsa kesinleşir itiraz hakkınız olmaz.şayet 1.ve 2.kurul kararları farkı olursa 3.kurul hakem kurul olur ve karar kesin olur başka itiraz hakkı kalmaz.
Hocam işin daha da beteri ne biliyor musun ? Sen itiraz edemiyorsun mesela aldığın rapora ama komisyonun sürücü olur raporunu aynı ilde her hangi bir hastanenin heyeti yada doktoru bozabiliyor.
Ben yeni bir şey öğrendim Karar veren komisyon her toplantısında rapor değiştirme hakları açılıyormuş 2 sene beklemeye gerek yok ama kendi insiyatifini kullanarak tekrar komisyona sokuyorlar. Seni isteseler bir sonraki ay ki komisyonda tekrar komisyona sokabilirler.
@Polmiks, valla ben akıl erdiremiyorum artık. Bu kadar zor şartlarda iyi birşeyler yapmak isterken engel koymaları çok ilginç. Serbest piyasada ne alacağına da karar veriyorlar