Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tahlil sonucumun anlamı nedir?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
171
Reaksiyonlar
102
Nötrofil% 31 % 41-73
Nötrofil 1,3 K/uL 2,1-6,1
Lenfosit% 52 % 19,4-44,9
Bazofil % 2,5 % 0,3-1,5

Bağışıklığınız düşük , muhtemelen bir enfeksiyon var. İltihaplı bir hastalık olabilir.

Nötrofil bağışıklığınız düştüğünde düşük çıkar.

Lenfosit bir enfeksiyon durumunda çıkar. Bazofil ise ya alerjik durumda ya da iltihaplı bir hastalıkta yüksek çıkar. Ama değerleriniz anormal yüksek ya da düşük değil. Muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyorsunuz. Bu arada Dr değilim. Sadece bildiğim kadarıyla yorumladım. Dr unuz daha doğru yorumlar geçmiş olsun.

Bugün ultrason sonucumda şu yazıyordu "Servikal alanlarda kısa çapı 1 cm'yi geçmeyen birkaç adet reaktif görünümlü lenf nodu izlenmiştir." yani vücudumda enfeksiyon var ama ben sağlıklı hissediyorum hiçbir sorunum yok. Çok enteresan. Yarın dr un yorumunu bekleyeceğim artık.

DerinNaz

Geçmiş olsun. Umarım önemli değildir. Bazen hiçbir şey hissetmesek de enfeksiyon geçirebiliriz. Boyun bölgenizle ilgili olduğuna göre belki hafif bir bademcik enfeksiyonu, boğaz enfeksiyonu yada dişlerden kaynaklı da olabilir.

Üst Alt