Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takviye gıda multivitamin hakkında önerilerinizi yazar mısınız?

volkan6778

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,aslinda iyi besleniyor sayilirim Elhandulillah.ama mevsim gecislerinde zorlaniyorum epey.Ve hastaliklara karsi direncli olmak adına multivitamin önerisi istiyorum.ve şunu merak ediyorum; eczanelerde olan şurup halindeki vitabiol de bir multivitamin.Supradyne de bir multivitamin.fark ne? Sıvı ya da kati olmasi mi? Etki gücü mü ? Cunku, aralarinda fiyat farki da epey yuksek.halbuki ikisinde de örnegin B3 ,D vitamini vs var

Vitaminlerin içerik oranına bakın, kaçar mg var içeriğinde.

Ankyra

her ürun ayni degil ki.mg olarak yazilmamis.kimisi IU kimisi Ml olarak miktarlanmis.o yuzden kiyaslama yapamiyorum

Eczacı arkadaşıma sormuştum vitamin takviyelerinin kimyasal olduğunu söyledi En iyisinin mevsim yiyeceklerinin olduğunu söyledi mesela kışın C vitamini için bolca portakal mandalina yemenin iyi olduğunu yazın da buna göre davranmak gerektiğini söyledi yani doğal yoldan beslenmek daha mantıklı

Aslinda ben de dogal yoldan beslenme işlemi, benim icin yeterli olsun istiyorum.Ama bu benim icin de diger insanlar icin de yeterli olmuyor.gorunen o.Eksik yaptigim birsey mi var acaba ? Meyve ve sebze de tuketiyorum.Vücudumuz , besinlerden alinan C vitaminini ve bazi diger vitaminleri depolamiyormus.uzmanlar soyluyor.
sorun bu olabilir.NE YAPMAK LAZIM ACABA .yapacak bise yok ise eger mecbur takviye alicaz

göz için Ocuvite saç dükülmesi için Kerozan

Üst Alt