Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tansiyon düşüklüğü ne tür sağlık sorunlarına sebep olur?

soneman

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
5
10 -6 tansiyonum var farkında değildim hiç
Aynı durumda olanlar neler yaşıyor ne kullanıyor

Bi dönem bende başım dönüyormuş gibi oluyordu. Ara ara fizyoterapist time anlattıgımda tansiyon düşüklügünden olabilir dedi. Baş dönmesi olmazmış ama tansiyon düştügü için olabilirmiş. Eger size düşmesinin bi etkisi yoksa. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Etkisi varsa. Doktor a gidebilirsiniz. Ben dr. Gitmeyi çok sevmedigim için gitmedim. Bedeninizde mutlaka belirtisi olur. Kendinizi takip edin. Birde sürekli tansiyon ölçmektense. Kendinizi çok daha iyi hissettiginizde tansiyonunuzu ölçerek. Tansiyonunuzun yüksek olması sizin için iyi mi düşük olmasımı iyi farkedebilirsiniz diye düşünüyorum geçmiş olsun

Ben herhangi bişey kullanmadım

Düşük tansiyon genelde, göz kararması,denge sorunu ve bayılmaya kadar giden ciddi sorunları göstere bilir. Sürekli değişkenlik gösteren tansiyonların takibi yapılıp buna neden olacak hastalık gibi durumların araştırılması gereke bilir.

cok asiri 8lere filan dusmedikce bisi olmaz
benim tansiyonda hep dusukce olur helede hareketsiz kalirsam o zaman hep dusuk olur
tuzu az kullanir eti filan az yerim ondan galiba der gecerim kalkip yuruyus kosma yaptimmi iyi geliyor
hic basm filan donmuyorda hareketsiz kalirsam uykum geliyor

GRAHAM BELL Nurtan zeynep71
Teşekkürler
beyaz ışığa dayanamıyorum çok rahatsız ediyor ve dışardan gelen seslerde cok rahatsız ediyor tansiyondanmı acaba
Terleme sinir yorgunluk beyin uyuşukluğu yaparmı
10 sene kadar önce cok stress yaşamıştım hafıza kaybı oldı nasıl başladı ne zaman oldu hatırlamıyorum tansiyındanmı acaba inme yaşanıyormuş tansiyon düşüklüğünde
Doğuştanmı başlıyor sonradanmı bu tansiyon düşüklük hastalığı
Ne zaman başladı bende farkında değilim

Son düzenleme:
benimde düşük 8/5 lere düştüğü oluyor doktora gittim ilacının olmadığını günde 1 soda tüketmem gerektiğini ve biraz tuzlu yiyebilirsin dedi

baş ağrısı var bir yakınımda tansiyon var

Tuzlu ayran tansiyonu yükseltir. Tuzlu yemekte tansiyonu yükselttigi için düşük tansiyona iyi gelir. Dr.onun için tuzlu yemesini önermiştir..
soneman sizdeki belirtiler migren belirtileri gjbi beyaz ışıkdan sesten veya gürültüden rahatsız olma migren belirtileri arasında var. Terlemekte belirtiler arasında olabilir. Migren belirtilerini araştırabilirsiniz.bu belirtiler oldugunda tansiyonunuzu ölçebilirsiniz. Bu belirtiler oldugunda yada başladiktan belli bi süre sonra baş agrınız olabilir.geçmjş olsun

tuz bobrekler icin zehirdir
tansiyon dusuk olsunda
bobrekler saglam kalsin:eek:

Benim tansiyonum da normalden düşüktür ama bugün kendimi çalışamayacak kadar kötü hissedip komşunun aletiyle tansiyonumu ölçünce 16 çıktı. Aceba bu çok yüksek bir sonuç mu merak ediyorum. Hastaneye gitmeyi düşündüm ama iki adet sarımsağı yoğurtla karıştırıp yedim. Sarımsağın tansiyonu dengelediğini duymuştum. Şimdilik iyi gibiyim.

zeynep71 baş ağrısı çok şükür hiç yaşamadım bu yaşıma denk ama 15 senedir geniz akıntısı var hiç durmayan ağzım burnum kuru sol kulak uykudan hergün kalkınca doluyor sanırım içi sıvı kaşıntı oluyor sağ normal
Migren baş ağrısı çok yapıyor sanırım ama araştırayım tşk

Tuz kullanmak için kaya tuzunu prof canan karatay istediğiniz kadar tüketin diyor
Ama sofra deniz fabrika tuzlarını kimyasal tuz asla tüketmeyin der

Son düzenleme:
zeynep71 baş ağrısız migren için ilaç tedavi nedir
Ben 15 sene önce başlayan geniz akıntısı için ilk seneler antibiyotik ve otrivin gibi ilaç kullanmıştım

agrikesiciler masum degildir kullanirken dikkatli olalim
beynin islevlerine zararli oldugu yazar doktorlar gelisiguzel kullanilirsa
sizin derdinizi iyi bir KBBdoktoru care bulabilir zannederim
sinuzitiniz vardir ameliyatla sagliginiza kavusursunuz
sinuzit ilerlerse buyuk zararlari vardir

soneman migren ağrısını geçiren ilaç varmı bilmiyorum. Antibiyotik migren de değilde. Enfeksiyonu tedavi etmekte kullanılıyor.@GRAHAM BEL Arkadaşımda dediği gibi ağrı kesici ve diğer ilaçlar çokda masum değil. Doktor kontrolü dışında ilaç kullanmıyorum.sizde Dr. Yada aile hekimine giderseniz. Sıkıntı nızı bilir ona göre ilaç ve alternatif tedavilerden yararlanır ve iyi gelen ne varsa onları uygularsınız . Geçmiş olsun

GRAHAM BELL haklısınız ağrı kesicilerin vucuda belki en büyük zararı böbrekler bitiyor

Ben hiç ilaç kullanmıyorum ilk zamanlar antibiyotik otrivine kullandım çok uzman dç dr gittim normal dediler yolladılar
Elma sirkesi tuzlu sularla idare ediyorum ilaçsız
Başağrımda yok çok şükür

10 -6 tansiyonum var farkında değildim hiç
Aynı durumda olanlar neler yaşıyor ne kullanıyor

Hiçbişey olmaz.bu kötü değil vücut için iyi bir durum aslında,

Tansiyonun düşük seyretmesi diğer insanlara göre %15 uzun bir yaşam demek.

yeniengelli bazı hastalıklarım var onlara tansiyon düşüklüğünden oluyor diye sordum
Bir yerde okudum tanaiyon düşüklüğü olanlar seslere beyaz ışığa hassasiyet gösteriyor diye bende var dayanılmaz oluyor
Uzun ömür ancak Allah bilir ben istemiyorum uzun ömürlü olmak

soneman

Bence yoğun şekilde seslere beyaz ışığa hassasiyet gösteriyorsanız nöroloji doktoruna görünün ve miğren hastası olup olmadığını öğrenin.
Allah herkese sağlıklı sıhhatli bolluk bereket içinde uzun ömür bir nasip etsin. yaşamak zor zanaat olsada hayat yinede güzel.

yeniengelli teşekkürler uzun zamandır geniz temizliği yapmamıştım dün aklıma geldi
Cay bardağı içine 5 damla sirke birazda tuz bazen buruna sıkıyorum
Sadece gelen şeffaf yapışkan sıvı burundan indi
Ne kulak kaşıntısı ne ses hassasiyeti kaldı
Rahatladım ilaçsız antibiyotiksiz

Üst Alt