Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Testosteron tedavisi ve Nebido..?

Konular
107
Reaksiyonlar
2
merhaba

değerler düşük çıkınca nebido denen bi aşı önerdi doktor. 3 ayda 1 defa yapılıyor ve 300tl fiyatı var ve sigorta ödemiyor(özel sigorta bile)

sanki zevk için alıyoruz.bu hormonun eksikliği herturlu sorunu tetikliyen birşey.
yaşlanmayı hızlandırma, kas kaybı, vucut yenilenmesi vs vs

başka bir çözümü var mıdır? daha ucuz bir çözüm

tşk

nebido ciddi bir hormondur ve tehlıkelidir. cinsiyet geçişlerinde trans erkekler bu hormonu kullanır . 10 ve 14 haftalık düzende testeron ıhtıyacını karsılar . şayet ürolojı doktoruna gıttıyseniz ve testeron sorununuz varsa siz hergün kullanımlık testo jel verebilirdi. doktorunuza söyleyın veya başka doktora gidin .
aklınızda bulunsun kılo ve psikolojı testoron hormonunu engelliyor bunlara dikkat etmeniz gerek

Sgk'nın karşıladığı Sustanon iğneleri var. Gerçek fiyatı 9-13 TL civarında olmalı .

evet sgk bunu karsılıyor ama nebido uygulandı
3 ay sonra kontrol

nebidoyu 3 ay kulanmam basarılı oldu sonuç su an 6.aydayım oranlar normal

bi de gunes ısıgı cok faydalı sanırsam D vitanmini ve bazı yagların donusebilmesi için
kısacası gunes erkekleri baya etkiliyor

bakalım sgk ilacı işe yarayacak mı gorecegiz. bu arada bu hormonun azlıgı diyabete de sebep oluyor onemli not

Merhaba, bende nebidoya basladım ilk iğnemi oldum testeron üretmiyor vucudum şimdi kemoterapıye baslayacagım, sizce nelerle karsılasabilirimdikkatetmem gereken seyler varmı. omur boyu nebıdo kullanacagım malasef, farklı alternatıf daha uzun süre giden ilaclar varmıdır?

cozer

Kemoterapiye neden başlayacaksınız? testesteronu arttırmanın doğal yolları yok mu?

Üst Alt