Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total kolektomi ameliyatı sonrası tavsiye verebilecek kim var?

umut62

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Nisan 2020'de kanser sebebiyle total kolektomi operasyonu geçirdim. Ekim 2020 sonunda ise ileostomi kapatılması ameliyatıyla sadece ince bağırsağımla yaşıyorum. Ameliyat zamanından bu yana sadece geceleri olacak şekilde gaita inkontinansı yaşıyorum. Gündüz hiçbir problem yok ama durum psikolojimi bozmaya başladı takdir edersiniz ki. Henüz endişe etmek için erken mi? 2,5 ay kadar oldu. Zamanla geçecek mi? Ne zaman endişelenmem gerekiyor?

Ben de bu ameliyatı oldum kişiden kişiye değişiyo iyileşme süreci bence çünkü biz üç kardeşiz üçümüzde aynı ameliyatı olduk bizde genetik babamdan geliyo.Ben 1 yıl ilyostomi torbasıyla yaşadım.Ablam ve kardeşim 1 ayda düzeldiler ve normal hayatlarına devam ettiler.3 ay hastanede kaldım.Evet sıkıntılar genelde gece oluyo.Sizi öyle iyi anlıyorum ki tek bir tavsiyem olabilir o da sabır.

Üst Alt