Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Troidlerimde problem var. Ne yapmam gerektiğine karar veremedim..?

Konular
14
Reaksiyonlar
6
arkadaşlar merhaba benim son zamanlarda aşırı yorgunluğum var ne kadar uyursam uyuyum uykumu alamıyorum boyun bölgesinde tuylenme olmaya başladı .
doktora gittim o da ultrason çekti ultrason sonucu söyle geldi
Troid parankim ekosu hafif heterojen görünümdedir.sağ lobda büyüğü 2 mm sol lobda büyüğü 1.5 mm 2-3 adet kistik nödüler lezyonlar mevcuttur.
usg raporu bu şekilde geldi kimi doktor diyor biyopsi gerekiyor kimisi diyor gereksiz bundan birşey olmaz biraz daha büyüsün öyle gel
kafam karıştı bu durumu yaşamış olanlar varsa yardımcı olabilir mi?

gökyüzü12

Nodül problemi bende de oldu hem de çok sayıda vardı şu an sayısını hatırlayamadım. Genel cerraha gidip arada bir kontrol yaptırdım sonra sayısı çoğaldı ve ebatları büyüdü. Doktorun biri biyopsi dedi ben yaptırmadım zaten amaliyatlık olmuşlardı. 2019 da amaliyat oldum doktor modülleri ve troit bezini aldı. Troit bezini tekrar nüksetmesin diye aldım dedi. Şimdi ömür boyu ilaç kullanmam lazım o bezin yaptığı görevi o ilaç yapıyor. Takip edersiniz doktorunuz sizi yönkendirir zaten ama ihmal etmeyin 🤗

gökyüzü12
Bendede 1 buçuk cm vardı mm olanlarda vardı her gün 10 12 sap yaprakları ile beraber dereotu yedim ve son olarak 0.22 mm ye düştü nodüller tavsiye ederim dereotu yiyin taze olmasına dikkat edin 2 ay boyunca yiyin

bende mm lik nodüller gözüktü. doktor kendinden çok emin şekilde nodülleri ciddiye almadı. hipotiroidi hastası olduğumu ömür boyu ilaç kullanmam gerektiğini ve ilaç almamın çok önemli olduğunu söyledi. tıp doktoru yada sağlıkçı değilim. Neye göre karar veerdi bilmiyorum. Söz konusu can sağlığınız, bu kararı kendiniz vermelisiniz.

Üst Alt