Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüp mide ameliyatı olanlar deneyimlerini yazabilir mi?

metin-1970

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
bozyaka ssk hastanesine, tüp mide ameliyatı için başvurdum..onay aşamasındayım...tüp mide olupta pişman olanlar varmı...tşk. ederim...

metin-1970
Bozyaka'da tüp mide ameliyatını son zamanlarda bir değişiklik olmadıysa Sayın Ahmet Mücteba Öztürk yapıyor.
Çok iyi ve herkes tarafından sevilen bir doktordur.
Ancak bu ameliyatın kesinlikle en son çare olarak düşünülmesi taraftarıyım.
Hiç sorunsuz geçebileceği gibi ciddi komplikasyonlar da olabilmektedir.
Ameliyat sonrası süreç de oldukça sıkıntılı. Uzun süre katı yiyememe, mide bulantıları gibi sorunlarınız olacak. Uzun süre kontrolleriniz olacak.
Hızlı kilo kaybı sonucu vücudunuzda çok belirgin deri sarkmaları olacak. Öyle ki çok fazla kilo kaybında bu sarkmalar yeni bir ameliyat bile gerektirebilir.
Ameliyat kapalı (laparoskopik) sistem ancak öyle git apandistini aldır gel gibi basit bir ameliyat değil.
Allah göstermesin vefaat edeni de duydum, yoğun bakım da dahil uzun süre tedavi görmek zorunda kalanı da gördüm bizzat.
Çok çok gerekli değilse lütfen alternatif yollarla kilo vermeye çalışın.
Ben kendim olduğumdan yazmıyorum, kilo sorunum yok.
Mücteba Bey'i yakından tanıyorum.

Ufukalp

evet bende o doktora gittim...malesef diyet hiç yapamıyorum...1 yıldır düşünüyordum, sonunda karar verdim...eğer sarkmalar olursa, devlette ücretsiz estetik oluyor diye duydum ama doktora sormayı unuttum...tşk . ederim cevabınız için...

Üst Alt