Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi için rapora hangi oran eklenir?

ege3580

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

06/2021 'de Hipertansiyon :%20 , Egzema : %5 ve Bel Fıtığı : %8 olmak üzere Balthazar formülüyle %30 süresiz raporum var. Bu dönem sonrasında da uyku apnesi çıktı. Sürekli olarak cihaz kullanacağım.

2001 Sigorta başlangıçım ve 6500 civarı günüm var. Erken emeklilik şartlarını sağlıyorum.

Uyku apnesi için kurula tekrar başvurup sadece bu hastalığı ekletebilir miyim yoksa tekrar baştan diğer hastalıklara da bakacaklar mı?

Uyku apnesi ile ilgili açıklama aşağıda. Buna göre burdan % kaç oran verilir?

"Bu bulgular horlamanın eşlik ettiği, pozisyon ilişkili (supin/non-supin : 32/2) orta düzeyde Obstruktif Uyku Apne Sendromunun (OUAS) varlığını göstermektedir. "

inanın her hastane her kurul farklı oran veriyor farklı süre veriyor ne desek boş.moral bozmak istemiyprum şu an böyle.

ege3580 merhaba uyku apnesi rapora ekleyebilmek için bastan heyete girmeniz gerekiyor daha önce aldığınız oranlar değişebilir ayrıca uyku apnesi olan kişilerde ehliyet alırken yada yenilerken sıkıntılar çıkıyor bilginiz olsun bende de var ve benden su anda son ayın sibab cihaz raporlarını istediler raporları götüreceğim onun sonucuna göre doktorlar araç kullanıp kullanamayacağıma karar vereceklermiş bu arada 2010 dan beri ehliyetim var ve araç kullanıyorum iptal ederlerse nasıl olacak bilmiyorum?

hanifeaydin

teşekkürler

cengelcielk

bilgi için teşekkürler. Ben ehliyetimi yeni yeniledim. Yani sanırım 10 sene sonra falan yenileme olunca isterler. Birde ben deki ahi değeri, 32/2 ama orta düzey apne diyor. Sizce kaç oran verirler?

Normal de 35 vermeleri lazım. Yönetmelikte yazıyor. En doğru bilgi yönetmelik, okumanı öneririm

Açıkgoz2000

yönetmelikte orta :%10 , ağır :%35 diyor Ancak benim raporda Ahi 32/2 yazdığı için Ağır olması gerekir. Ama orta derece yazıyor. Anlayamadım bir türlü.

Kurula girdiğinizde eski rahatsizliklariniz dikkate alınır devam ediyorsa yani kronikse aynı orani verirler diye düşünüyorum..
Uyku apneside değerlendirilir üstüne eklenir

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar uyku apnesi ahi oranı %58 çıktı engelli raporu alabilir miyim. ?

Cihaz için tekrar yatıcam. Cihaz almadan mı engelli raporu için başvuru yapmalıyım aldıktan sonra mı ?

Vergi indirimi alabilir miyim bu raporla?

Bir de sağ gözde keratakonus var ilerlemesi durmuş sadece takip edelim dedi doktorlar.. bunu da engelli raporu için kullanabilir miyim

Hipertansiyondan %20 çok güzel oran vermişler bana %10 verdiler nasıl oluyor anlamadım

Üst Alt