Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden babamdan malulen yetim aylığı alıyordum, iptal edildi!?

huseyin21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Merhaba malulen aldığım yetim aylığı kontrol muayenesi geldi yeni rapor aldım başkasının yardimi ile günlük yasam aktivitelerini gerçekleştirebilir yazmasına rağmen başka hastaneden arar karar istedi tekrar hemde başka şehire gönderdi
o hastane ıslak imzalı rapor vereceğini söyledi SGK ya bildirdik dedi e rapor olmasa olmaz arada kaldık dedik başka hastaneye o zmana gönderin SGK kalktı maluliyetimi iptal etti arar kararı beklemeden

sonra mecbur dedikleri hastaneye gittim rapor çıkardım ama e rapor değil ıslak imzalı ve dilekçe yazıp yüksek kurula itiraz ettim
bakalım ne çıkacak beni mağdur duruma koydular hastane e rapor vermiyorsa benim sucum ne anlamıyorum başka hastanede kabul etmeyip maluliyetim haksız yere iptal edildi

ne yapmam lazım acaba buda red gelirse e rapor olmadığı için yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilirmi teşekkürler.

benim annem dul yetim maaşı alıyor @Descartes, hocam. ama bu konuda maalesef bilgim yok ama konu yukarıda kalsın diye yorum bırakıyorum. insanlar iftarını açtıktan sonra foruma gelirlerse en azından bilen birisi çıkar elbet

ilgilendiğiniz için çok saolun birşey daha sormak istiyorum ara karar için gönderdikleri hastane FTR görüşünü gördüm raporda yazmış Fas evrelemesi evre 2 1. Seviye bağımlı bu şimdi ağır düzeyde çalışma gücü kaybı sayilirmi acaba.

Kontrol muayenesi için eğitim araştırma hastanesinden aldığım raporda aynen böyle yazıyor ama onlar tekrar ara karar verip bu kez üniv Hastanesi'ne gönderdi orda sadece ölçümler yapıldı ve ıslak imzalı rapor verildi Fas skalası evre 2 1. Seviye bağımlı yazıyor ama diğer testleri tam yorumlayamiyorum

günlük yaşam aktivitelerini gerçekleştirmek için başkasının yardımına ihtiyacı vardır .

Yani kontrol muayenesi için araştırma Hastanesi'nde çıkardığım raporda günlük yaşam aktivitelerini başkasının gerçekleştirebilmek için başkasının yardımına ihtiyacı vardır. Ama ara karar için tekrar sevk ettikleri hastanede böyle yazmıyor sadece ölçümler yapıldı muayene edildi test sonuçları yaziyor mesela Fas testi fim testi occonor parmak testi vs

Son düzenleme:
@huseyin21,

çok üzüldüm adınıza,

mlyarca dolar yandaşlara hibe edilirken, vergi borçları sıfırlanırken , ülkenin malları yok pahasına %1 fiyatına sağa sola satılırken , tarım arazileri millli parklar özelleştirilip müteahitlere ğeşkeş çekilirken , kara paralar mis gibi aklanıp suçlular davul zurna ile karşılanırken ,eğitim sistemini düzeltmek yerine paralar dini dernek kurumlara hibe yardım yapılırken , bir birimlik mal kamuya 100 birime satılırken , dolar euro üzerinden 5-6 kat yükske maliyetle ihaleler dağıtılırken PARA VAR ....milletvekili maaşları hatta emekli milletvekillerine 150 bin tl maaşlar havada uçuşurken para yine var, onların adamları 4-5 yerde yönetim kurulu üyeliği yapıp toplamda aylık 3-4 milyona maaşlar saçılırken yine PARA varken ...............engelliye yok.....siyaset yapıp durmayın ayıp oluyor bu platform siyaset yeri değil diyenler hüseyinin acısını ne zor durumda olduğunu acaba anlıyor mu ACABA HİÇ ÇARESİZLİĞİ YAŞADILAR mı ?

ben sıradan bir insanım , bu ülkede çalmadan çırpmadan her ay maaşımın yarısını vergi vererek devam ettirmeye çalışan sıradan bir vatandaşım benim vergilerim yardıma muhtaçlara gitsin istiyorum , soğuktan 4 kat giyinip donarak tek başına ölen öğretmenlere harcansaydı diyorum , hiçbir engelli yaşlı dışarda açıkta kalmasa idi de onuruyla sosyal merkezlerde kurumlarda yaşatılsaydı diyorum...o kadar çok şey var ki yazılacak.....ŞİMDİ SİYASET YAPMA DİYENLER HÜSEYİN e cevap yazın...

ben utandım herkes utansın ben çok üzgünüm....

Peki maaşınız kesildi tekrardan onaylandıgı zaman kesilmiş olan maaşlarınızı tekrar dan yatırıyorlarmı?

Üst Alt