Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilikten EYT'ye geçiş yapabilir miyim?

Erdbtm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,
2020 yılında engelli raporu ile vergi indirimi alıp emekli oldum. Raporum süreli 5 yıl. ( onkoloji ) raporumun bitmesine yaklaşık 1 yıl kaldı. Tekrar rapor alma şansım olur mu bilemiyorum.
Rapor sürem bitmeden EYT ye geçiş yapabiliyor muyum. Başvuru vs. için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba
Ben sgkya gidip sordum. Kontrol muayahensine gitmezsiniz. Emekliliğiniz iptal olur. Tekrar başvurusnız dendi alo 170 i aradım dilekçe verip yapabilirsiniz dendi . Siz bir çözüm bulursanız lütfen belirtin

Yani bende bir çözüm bulamadım. SGK ya gidip sormayı düşünüyordum. Aslında 2025 de emekli bağlanacak rakam daha düşük olacak dedikleri için , bizim gibi bir durumu etkiliyor mu onu bilemedim. O yüzden 2025 e bırakmadan 2024 de mi EYT başvurusu yapsam veya yapabiliyor muyum onu öğrenmek istedim aslında.

Üst Alt