Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen düşük oranlı rapora itiraz etmeli miyim?

halilo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
8
Arkadaşlar merhaba 22 ekimde engelli raporu için hastaneye başvurdum.Ortopedi ve fizik tedavi bölümlerine gittim vücudumda çok sayıda ortopedik ameliyat,platin ve sağ kolda kısalık olduğu halde ortopedi %0 oran vermiş fizik tedavi %14 oran vermiş.Raporda yazılanları aşağıda paylaşıyorum.Sizce bu rapora itiraz etmem gerekir mi?

simfisis pubis yaralanmasına bağlı opere edilen hasta, aynı zamanda sakroiliak eklem yaralanması nedeniylede opere edilmiş. kırık kaynamış. sağ omuz çocukluktan çağında kırık nedeniyle opere edilmiş. humerus kaynamış fakat kısalıkla kaynamış. FTR görüşü uygundur.Ortopedik oran %0

0 FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON sağ omuzda çocuklukta kırık öyküsü mevcut yaklaşık 1 yıl önce trafik kazası sonrası pelvis bölgesinde yaralanma öyküsü mevcut hasta bağımsız mobilize bel ve kalça rom ağrılı sağ omuz, her 2 kalça rom ölçümü ektedir lomber mr diskopati ile uyumlu tanıya göre %7 kalça rom ölçümüne göre %6 sağ omuz rom ölçümüne göre %2 ftr oran %14

Üst Alt