Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vertebrobaziler yetmezlik hastalığı ortaya çıktı. Ne yapmalıyım?

Karantin78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bu yılın, ocak ayından itibaren garip bir hastalıkdan muzdaripim. Hastalık ilk kez ocak ayının sonlarında ortaya çıktı ilk belirtiler kafada sersemslik, denge bozuklukları, konuşma ve bellek kayıbları, kalpin hızlı çarpması ve nefes darlığıydı o arefeler bir doktora başvurdum ve bana sinir ilaçları yazdı ama hiçbir etkisi olmadı hastalık kendiliğinden 3 aylık geçti sonra mayıs ayındaysa yeniden döndü ve her 15-20 günde bir durmadan tekraren geliş gidiş yapıyor. Temmuz ayından itibaren ise hiçbir şekilde geçmemekte 15 gün önce özel bir hastane doktoru bana başlıkda belirttiğim "vertebrobaziler yetmezlik" teşhisini koydu ama ben bunun tam olarak böyle ola bileceğinden emin değilim, doktor farklı 4 ilaç yazdı bir kaç gün etki etmelerine bakmayarak sonra yine eski halime döndüm. Yaşımın 26 olması ve sadece 2 yıldır sigara içmeğim böyle bir hastalık yarada bilirmi? şu ana kadar beynin Manyetik rezonans görüntülemesi, omurganın röntgeni, kan testleri (tsh dışında) tam sağlıklı çıktı. Bu hastalık 7 aydan fazladır iş ve kişisel hayatımı darmaduman etmiş durumda ve bazı arkadaşlar bu hastalığın cerahi ameliyat olmadan geçemeyeceğini yazmışlar bu ne kadar doğru?

Türkçemin o kadar da iyi olmadığının farkındayım ama lütfen bu konuda bana yardım edin

Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan var mı?

Üst Alt