Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu rahatsızlığa sahip olanlar genelde bu ameliyatın riskli ve gerekli bir ameliyat olduğunu bilir fakat devlet hastanelerinde ameliyatın masraflarını ödemek gerekiyor ki bu maddi durumu olmayanlar açısından baya yüksek bir rakam özel hastanelerde ise tahmin edeceğiniz gibi baya yüksek ücretler ile yapılıyor o bacak ameliyat edilmez ise çok problem olmuyor ama x bacak için aynısını söylemek zor peki x bacak problemi yaşayan ameliyat edilmesi gerektiği halde ameliyat yapmamış olan varmı bununla yaşamak ne hissetiriyor eğer ameliyat olduysanız deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz
Merhaba . Aslında sorunuza cevap veremeyeceğim ama şu an kızım da bizde bu durumdan sıkıntılıyız . Henüz 7.5 yaşında . 6 ay önce birden ayak ağrıları başladı . X bacak olduğunu söylediler . Ama çözüm hiç bir doktor sunmadı . Birisi kendi kendine düzelir dedi birisi bir tabanlık alın dizelir dedi ama kızım koşamıyor koşarken dizleri birbirine değiyor . Çokta ağrıları var tarak kemikleri ağrıyor . Yeni bir doktor arayışına girdik . Çocuk küçükken belki bir çaresi vardır düzelmesinin diye umut ediyoruz. İnşallah sizde bizde şifamızı buluruz bir an önce
Aslında ağrılar başlayıncaya kadar farketmemiş olmanıza şaşırdım doğrusu zararın neresinden dönülse kârdır mantığı ile en uygun tedaviye bir an önce başlamanızı öneririm aksi takdirde gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hale girebilirsiniz benim için artık çok geç ama umarım kızınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah tedaviden güzel sonuçlar alırsınız.
İnanın bende çok şaşırdım hiç yoktu öyle bir durum . Birden ortaya çıktı . Önce gittik bileğinde kitle var dediler MR a girdi sıpa ayağını oynatmış e küçükte MR dan korktu tekrar uyutulup yapıldı MR bir şey çıkmıyor . Röntgen de kemik eğri görünüyor . Sonra birden x bacak bu çocuk dediler . Kemik gelişimi tamamlanmadan bir çözümü yok mu dedim doktor sen bu çocuğu eksik yapmışsın doğuştan kemik eğri x bacak o kadar ağrı yapmaz dedi . Başka doktor yapar dedi . Anladığınız üzere bir kaç doktor a gittik . Çözüm olmadı . Doktorun yaklaşım şeklini de sevmedim çocuğu yapamamışsın diyor . Bakalım hayırlısı hepimizin için de sizin içinde .
Çocuk ortopedi üzerine bir doktor bulduk özel hastane de ama randevumuz olmadığı için yanımıza dahi çıkmadı . Sekreterini gönderip randevunuz yokmuş doktorun ameliyatı var isterseniz size randevu oluşturalım müsait bir güne dahi demediler çok üzüldüm çok . Mutlaka vardır bir başka doktor daha . Araştırmaya devam ediyoruz . Kemik gelişimi tamamlanmadan elbet vardır bir çözümü .