Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapay mesane konusunda doktor önerisi!?

memurr

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. benim idrar yolunda kopukluk olduğundan gittiğim son 3 doktor Yapay mesane önerdi fakat hepsinin ayrı ayrı istedikleri fiyat Türkiye standartları dışında ( 16 bin dolar ) o yüzden bu ameliyatı yapan doktor tavsiyesi istiyorum. Tanıyan duyan tavsiye edecek varsa lütfen cevap yazmadan geçmesin. Şimdiden teşekkür ederim herkese sağlıklı günler..

Geçmiş olsun bu fiyatı özel hastaneler mi istiyor. Üniversite hastanesinde ne diyorlar bu operasyon yapılmıyor mu

evet özel hastanede istiyorlar. şehir hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde bu ameliyatı yapıyorlar kocaeli ve bursa civarı bu ameliyatı yapacak doktor tavsiyesi istiyorum.

Bir an önce ameliyat olmak lazım. Durumunu bildiğim için diyorum. Bence İstanbul hariç bir yerde düşünmelisin. Buralar berbat her açıdan. Yer bulmak da imkansız. Kocaeli, Balıkesir, Bursa olur mesela. Bence barsaktan mesane yapma ve onu bir yolla dışarı çıkartma ameliyatını yapmaya herkes cesaret etmez zaten. Prof. olursa ben güvenirim. Zaten devlette ya da üniversitede çok az Hoca kaldı...

Balıkesir'deki Prof. Dr. Emre Tüzel hakkında bilgisi olan var mı?

Allah razı olsun Bülent abim dediğin gibi İstanbul olsa bizim için daha kötü olacak. Bursa’da Hakan Kılıçaslan varmış önümüzdeki hafta muayenesine gidip onunla görüşeceğim bakalım ameliyatları Uludağ üniversitesinde yapıyormuş.

Üst Alt