Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarın 27.05-2010 TRT Gap'ta saat 11'de televizyona çıkıyorum

birsen_otizm

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, bu forumda yazdigim mesajlarimda bir yetiskin otistik olarak hayatima dair bir kitap yazdigimi soylemistim. Kitabim bu hafta Turkiyede cikti ve onun yuzunden Turkiyeye geldim. Yarin TRT Gap televivzyonunda kitap hakkinda konusacagiz. Sizde izlerseniz sevinirm. Kitabim ismi ´Bende Fark edilmek istiyorum! Bir yetiskin otistikin guncesi´. Kitabim hakkinda www.ilgider.org sitesinde daha genis bilgi alabilirsiniz.

Benimle iletisim kurmak istiyenler Facebookta ekliyebilirler.

selamlar Birsen.

yayınınızın başaralı geçmesini diliyorum...umarım başarılı bir tanıtım olur...ve vermek istediğiniz mesajlar yerini bulur...

Tesekkur ederim. Bu arada Facebookta beni eklemek istiyen kisiler beni Birsen Basar isminde bulabilirler.

tebrikler hayırlı uğurlu olsun.dinlen biraz yarın sabah yayındasın.iyi geceler.

birsen_otizm;

facebook üyeliğim yok sanırım sosyal değilim:(...yarın 11 de derste olacağım..yayın sonrası düşüncelerinizi site üzerinden bizimle paylaşırsanız sevinirim...

tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum..
umarım yayın istediğiniz gibi geçer...

Herşey gönlünüzce olur inşallah iyi yayınlar diliyorum

birsel seni tanımak icin keske sitene ayrıntılı bilgide yer verseydin ???

ablam bizler imkam tanındığında neleri başarırız.bunun için bizleri bir birey olarak kabullenmeleri ve kapı açmaları gerekli.siz bu imkandan faydalanmış ve bir yerlere ulaşmışınız.başarınızın devamını diler.siz heryerde başarırsınız.sizler gibi dostları tanımak ve onlarla aynı çatı altında olmaktanda şeref duyuyorum...
sayğılarımla,

Birsen mutlaka izliyicem.Ve bir çok insanada mail attım izleyin diye.Güzel kardeşim Alllah istediğin tüm güzellikleri sunsun sana.Yolun açık olsun.Nice güzel kitaplara.............Hoşçakal

Programı izleyemedim. Kitabınız hayırlı olsun. Umarım başarılı bir tanıtım olur.

işte olmam dolayısıyla programınızı izleyemedim, yayının çok güzel geçmesini ve en iyi şekilde geri bildirimini almanızı dilerim, yolunuz açık olsun ;)

tebrik ederim harika birşey ben ekledim sizi daha öncedende...başarılarınızın devamını diliyorum yolunuz bahtınız açık olsun her zaman dediğimiz gibi

program doyurucu muydu?istediğiniz mesajları verebildiniz mi?

Üst Alt