Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Düşünceniz güzel. Fakat es geçtiğiniz konu ki önem orda kişinin herhangi bir konuda aynı düşünce keyf gibi hatta yaş gibi ne hissettiğidirValla kardeş müzik konusunda herkesin zevki farklı ama dediğin gibi yaş ilerledikçe, “Hey Corc versene borç, olmaz Maykıl ben de de yok, git Ahmet’ten iste” şeklindeki zıpır şeylerden insan pek haz etmemeye başlıyor olsa gerek.
Dün akşam varlığını unuttuğum bir T.Sanat Müziği CD’si geçti elime, söz yok sadece müzik. Zannedersem 7-8 kez dön baba başa dönelim yaptık durduk.
T.Sanat Müziği ve Halk Müziğinin bazı türkülerine bayılırım. Merhumlar B.Manço, C.Karaca ve Erkin Koray (bazı parçaları) severim. Selda Bağcanın da bazı şarkılarını defalarca dinlesem bıkmam.
Yaşlılığın asıl alâmeti gazeteyi eline alınca insanın, ilk olarak ölüm ilanlarına bakması imiş.
Benden söylemesi.
Selametle
Bir insan gazeteyi eline alıyorsa yaşlıdır zaten. Elektronik ortamlarda haberler takip ediliyor artık.Yaşlılığın asıl alâmeti gazeteyi eline alınca insanın, ilk olarak ölüm ilanlarına bakması imiş.
Benden söylemesi.
Selametle
Haydi benden de iyi geceler olsunheidi neşesi diliyorum
Ozaman benden de günaydınnnnHaydi benden de iyi geceler olsun
Ayy mutlu yaşamak uçuk olarak adlandırılıriyorsa sizin orada öyle olsun.... mutsuzluğunuzla da mutluluklar diliyorum...Uçuk sevals kardeşim he tamamı diyelim. 40 Yaşındayım demiştin Allah mutlu huzurlu çok ömür versinde
Esprı niyetiyle yazmıştım umarım kırmamışımdır.Ayy mutlu yaşamak uçuk olarak adlandırılıriyorsa sizin orada öyle olsun.... mutsuzluğunuzla da mutluluklar diliyorum...