Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bu videoyu izle
Hangi görüşten olursa olsun propaganda videolarını sevmem.
Sibirya gibi gidenlerin çoğunun öldüğü bir sürgün uygulaması yapan ülkedir. Buna benzer imza attığı insanlık dışı uygulamalar pek çok kapitalist ülkeden hiç de azımsanacak sayıda değildir.
Bunları SSCB'yi kötülemek için söylemiyorum.
Kısacası, ister SSCB olsun, ister ABD, ister başka ülke olsun yönetenler HER ZAMAN yönetilenleri sömürür ve suistimal eder. Komunizm bir istisna değildir. Yönetenler ve yönetilenler olduğu müddetçe de bu devran böyle dönecektir.
Dedikten sonra Sovyetler aleyhine bir dünya propoganda yapmışsın .
Sibirya'ya gidenler kapitalist zihniyetli ajanlar ,toprak ağaları ,rejimin halkın dümanı olan kişilerdi
Bir insan sadece kötülüyorsa kötü niyetlidir
Komünizmle ,kapitalizmi birbirine yakın çizgide tutman yanlış .
Komünist sistemde yönetim proletaryanın elinde oluyor , bu nedenle halkın hakkını halk savunur .
Ben herhangi bir şeyin propagandasını yapmıyorum, eleştiri yapıyorum.
Sadece birini değil, hepsini kötülüyorum.
Bir gün kalkıp Almanya gibi kapitalist(!) bir ülkeye git ve sosyal devletin nasıl bir şey olduğunu gör.
Ne tesadüf , Bende şu an da Bıldırcın yemi yiyorum ...
Almanlar ucuz benzin alabilmek için Çekoslovakya'ya gidip geliyor . ''Bunu atv ana haber bülteninde izlemiştim .
Milyonlarca insanın ölümüne neden olan ,Afrika'da ki altın madenlerini yağmalayan almanlara
SSCB 1920 de kuruldu.
Çok zorlama dostum. Bütün büyük ülkeler (hatta Osmanlı da dahil) ikballerini başka ülkeleri sömürmek üstüne kurmuştur. Almanlar onu yapmış, Ruslar bunu yapmış, al birini vur ötekine.
İşçi haklarına gelince, bu sanayi devrimiyle başlayan bir süreçtir. İngiltere'de fabrika işçilerinin isyanlarından ABD'de demiryolu çalışanlarının ayaklanmalarına kadar, yani 1800 lere kadar giden bir tarihtir. SSCB 1920 de kuruldu. O güne kadar işçi hakları konusunda zaten yol katedilmişti.
S.S.C.B , 30 Aralık 1922 'de kuruldu .
Alman ideolojisiyle ya da Osmanlı'nın savaşçı yapısıyla Soviet anlayışını bir tutarak yanıltıcı yorumlar yapıyorsun .
Üzgünüm ama siyasi bilgin çok zayıf .
-DORLION-;2547583 Eski ahit sandığının yüksek voltajlı korumalı olduğunu ' Alıntı:Dostum.
Eger Arkeoloji ile ilgileniyorsan bunlar yanlış adres.