Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[yunusbuğra] Beddua

Konular
6
Reaksiyonlar
0
BEDDUA

Baykuş sesi dinlemekten kulakların çınlasın
Yılan akrep yuvasına mezarın kazılsın

Mezar taşına zalimdir yazılsın
Mezarına okuyanın olmasın
Beni yaktığın için

Bir resmin var elimde öper ağlarım
Geceyi sabaha zor bağlarım
Benden beter olasın
Beni yaktığın için...

Yunus/Buğra
Muhammet

ama bu haksızlık insan şiirler beddua eder mi..daha doğrusu bedduanın her türlüsü iyi değil...canınız yanmış ama yinede giden gitmiştir geçmişe bakmamak lazım koca bir gelecek dururken devam edin yola...

Ama giden gitmiş zaten yaşananlar yaşanmış geçmişin intikamını yaşatmak geleceğin aydınlık yollarını kapatır...her iletişimde biraz daha büyürüz...yaşanırken hata değildi değil mi mutluydunuz...gidincede mutlu olun...gidilmesi gerekiyorsa kalınması hata olurdu...
intikam şiiri dışında şiirleriniz var mı...okumak isterim

ama arkadaşım züleyha ...geçmişten arınmak lazım...suçlamak ya da beddua etmek çözüm değil....insan kendisiyle daha çok didişir...bu didişme kişinin kendisine zarar verir..giden zaten yaşamına devam ediyordur mutlaka...bırakıldığını düşünende devam edecek gücü bulmalı ki kendini tekrar yenilesin ve yola devam etsin

Çok acımasız bir beddua olmuş..
bedduadan uzak durun şiiri bile hoş değil :)

ALLAH size bir cennet kapısı açmış.
sevginizi ve hayır dualarınızı eksik etmeyin.
çok geçmiş olsun yaradanın işi ne denebiliirki.
allah yardımcınız olsun.

Yanlız kalp sanırım aynı duyguları yaşamışız.
güzel şiir paylaşım için sağol.

BU arada acı olmasa talının kıymeti bilinmezdi.

----------

Teşekkür ederim ELVAN çok sağol...

İnanırım sanada sabır diliyorum yalnız kalp...
yaşamayan biri zaten bu satırları yazamazdı haksızmıyım....

herkes kendince büyük acılar yaşamıştır mutlaka yaşayacaktır...demem o ki geçmişte yaşananları düşünüp kandırıldığınız fikrine saplanıp kalmak size zarar verir..giden zaten kalanları düşünmeden gitmiş...bir acı yaratmış...onu deşmek acıyı yok etmez...verilecek zarar yine kendinizedir...özelinize girdğim için özür dilerim...ama oturup kendimize acımak çözüm değil....demek istediğim buydu....
herkesin acısı başkasına küçük kendine büyüktür bunu bilirim

Teşekkür öyküekin

Haklısın giden gitti tabi.
özel'e girmedin nedemek problem değil yorumların hafife alınacak değiltabi.
paylaşımların tabiki çok güzel ve pozitifsin sayfamıza yazdığın için ve güzel tavsiyelerin için çok sağol saygılarımı sunarım....
CİDDEN yazdıkların düşünülecek kadar değerli.

ama anlatılamazsa anlayamam bu yüzden anlatacağın ana kadar acına saygı duyduğumunu bilmeni isterim...ve ama acınızı algılayabiliyorum...
ben sadece ve sadece nasıl olursa olsun türkünün yaşam türküsünün yarıda bırakılmamasından yanayım
incittiysem özür dilerim züleyha ve muhammed

Canlarım çok teşekkür ederim

Tabiki birgün kendimize çeki düzen verecez.

İnan çok içten söylüyorum

ZATEN BİZİ BİZDEN İYİ KİM ANLIYABİLİRKİ

Üst Alt