Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%0 rapor ile tazminat alınabilir mi?

hoobstank

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 15 kasım 2018'de bir trafik kazası geçirdim karşı taraf 8/8 kusurlu ve ben motorsiklet sürücüsüydüm. Kaza sonrası dizimin bükülmesine yarayan kemik kırılmış ve beni ameliyata alıp 2 tane cubuk ve yarım metre tel ile kemiğimi bağlamışlar şuanda yürürken zorluk çekiyorum 1 yıl boyunca bu teller ile yaşayacakmışım. Doktor herhangi bir engel oranımın olmayacağını söyledi. Ameliyat olduğum için ve yaşadığım bu zorluklar yüzünden sigortadan tazminat alma hakkım olurmu ?

Geçmiş olsun dizinizde kemik kırılmışssa amaliyatta olmuşsunuz zamanı gelince rapor çıkar merak etmeyin şuan daha iyileşme sürecindesiniz.

sosa sigorta

peki bu rapor ne zaman çıkar acaba doktorla görüştüm sadece epikriz raporu verdi onun haricinde bir rapor vermeyeceğini söyledi. İyileşme sürecimde 1 yıl bulucak deniliyor bu rapor 1 yılın sonunda mı çıkar acaba ?

Kaza tarihi üzerinden 1 yıl iyileşme süreci veriliyor bu bir yıl sonunda rapor alıyorsunuz hemen değil.

Kemik kıırlması mevcut ise özür oranı çıkacaktır. Özür oranı raporunu tedavi olduğunuz doktor vermez, siz kendiniz kazadan 6 ay geçtikten sonra sağlık kurulu raporu için tam teşekküllü devlet hastanesine başvurmanız gerekmekte . %0 gibi bir oran çıkmaz, %0 çıkarsa tazminat alamazsınız ama çıkması imkan dahilinde değil. Kemik kırığında özür oranı çıkar

Avukat35

yanıtınız için çok teşekkür ederim peki aldığım raporla beraber kazanın bütün dosyalarıyla beraber sigorta şirketine göndericem dimi başka eklemem gereken bir şey varmı acaba ?

Üst Alt