Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

01.02.2024 tarihinde emekli oldum. Kontrolüm yok. Yapmam gereken bir şey var mı?

BeytullaH.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
3
selamün aleyküm 2024 yılında emekli oldum
2003 sgk girişim 6300 pirimim %40 sürekli raporum %55 vergi indirimim süreklidir

herkes bişi diyor sürekli raporlar kontrol var diyor 1 bucuk yıldır emekliyim herhangi bi sorunla karşılaşmadım bu konuda hakkında LÜTFEN BÜLENT BEYDE rica ediyorum onun bilgisine ve tezine güveniyorum herhangi bi işlem yapmama gerek varmı

Hayır yok sadece sürenin dolmasına 2 ay kala kontrol için heyete gireceksin zevkini isteyeceksin kurula

Yooo öyle bir şey. Hadi diyelim çagırdılar gidersin kontrolünü olur çıkarsın endişe etmemize gerek yok

Hayır. Kontrol olmayacak. Yeter ki başka bir amaçla da olsa düşük oranlı yeni bir rapor ALMYIN!. Aman.

@BeytullaH., Hastanede işin olursa sağlık kurulunun önünden dahi geçme 😅

Bir başka hastalığın çıkarsa hadi şunuda rapora ekleteyim oranım yükselsin düşüncesine girip tekrar rapor alma.

Süresiz vergi indirimi varmış zaten senin hakkında herhangi bir şikayet olmadıkça kontrol muayenesine çağırılmazsın.

@BeytullaH., Senin hasta olmadığını düşünen eş dost akraba arkadaş her neyse Beytullah bu yaşta erkenden nasıl emekli oldu acaba raporu sahte mi diye fesatça bir düşünceye kapılıp şikayet ederse SGK bunu sonuçlandırmak için kontrol muayenesi isteyebilir.

Veya,

Raporu aldığın hastanede herhangi bir başka hastanın raporunda usulsüzlük tespit edilirse SGK bu seferde o hastaneden rapor alan herkesin raporunu kontrol etmek ister ve bu yüzden de tekrar rapor isteyebilir.

Bu gibi durumlar yoksa zaten senin açından sıkıntı olmaz.

@BeytullaH.,

Ne adili kardeşim. Devlet engelliye çökmek için can atıyor! Bak buradan başka bir sonuç daha çıktı. Mümkünse emekli olduğunu kimseye söyleme. Ya da başka bir şey söyle. Normal emekliyim falan de... 😉

Üst Alt