Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
05.07.1995 sigortalılık tarihi ile ne zaman emekli olurum?
Bu bölüme mesaj yazacak günleri gördük şükür nihayet vergi indirimini hak kazanmış bulunmaktayım izin verin doya doya sorumu sorayımm 3.derece vergi indirimim var
05.07.1995 sigorta başlangıcım var toplam primim 4500 gün şuan nezmn emekli olabilirim bide primin coğu bağkur 3 sene önce sigortaya geçtim emeklilik dilekcesini vermeden önce yapmam gereken herangi bir işlem varmı
Son olarak maaş tahmini de olsa hiç fena olmazztşkkrlerr
MESTAN,
3.derece vergi ind. hakkı kazandığına göre 17 yıl 3920 güne tabi olacaksın ilk ssk lı oluş tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmak kaydı ile,
05.07.1995+17 : 06.07.2012 tarihinde emekli olmak için müracaat edebilirsin.
Emekli maaşı ise Bağ-kur a prim ödemen olduğu için tamamen tahmin 650-700 arası olur. Asgari ücretten yatmış olarak diyorum..
Not:Bağ-kur dan ssk ya geçişten sonra ssk şartlarına göre emekli olmak için 3,5 yıl (1261 gün) prim ödemek lazım..
Bilgi için tşkkr evet sigortadaki son 3.5 yıllık süre şartım da tam 7 ayda doluyo zaten
Ama maaş işi biraz nebiliim en düşük sigorta maaşındanmı bağlancak 9 basamaktan bağkurdan ayrıldım sigortanın coğu asgari ücret
Yani maaşım en düşük sigortalı maaşındanmı bağlanır bide son 6 ay bordromu aylık 2-3 binliralara çıkrsam faydası olurmu