Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1.2 Renault Touch clio turbo hakkinda

tılafsınlı

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Merhaba otv indirimli clio almayi dusunuyorum
35 bin tl dediler
Vitesi performansi nasil kullananlar varsa goruslerini yazabilirler mi lutfen

dayımda var çok iyi mükemmel araba dayım yurt dışında geldiğinde hep onu kiralar...

2014 modeli çok güzel ya benim de favorim.İlk sırada tabi Hyundai İ30 var.:cool:

35 bine bu araba alinir mi tasarim harika edc nasil sizce can sıkar nı çok

Honda Civic piyası çok kötü ya aldığın paraya değmiyor.

tek kişiye özel o ya piyasasını boşver karizmamı ona bah :)

En son how many money.?Biliyormusun.?Ya da dikkatini çekti mi?

Yok ya abicim baktım şimdide yine güzel değil.Tek favorim İ30 elite .

bu araba bende var. renoult yyeni clio sport tourır 1,2 benzinli otomatik vites çok memnunum. bende 35 bine aldım. tavsiye ederim. ortalama 1km de 28 krş. yakıyor

Küçük motorlu araçlar uzun yollarda çok sıkıntı çıkarırlar hele ki 4-5 kişi binerse rampalar işkence olur düşük viteste arabayı bagırtarak çıkarsın oda yakıtı içer. Kücük aileler için tercih edilebilir.

ÖTV İndrimli Fiyatı 35 bin TL
Aparat taktırıcam evet
Tek kullanıcam genelde ailem arkadaşım vs yok öyle 4-5 kişi binip uzun yola çıkacak helede

tılafsınlı;

Hayırlı uğurlu olsun.Ehliyet var mıydı.?

teknoloji arttıkça sorun da artabiliyor, 1.6 atmosferik basınçlı yani turbo olmayan motor seçeneklerini düşünmeni öneririm. edc kulanmadım ama Toyota mmt kullanıyorum yaklaşık 7 yıldır, önceleri klasik otomatik kullandım. ilk arabam otomatik reno 9 idi ve çok olumsuz anılarım vardır renoda. Toyota benzinlilerde cvt ye geçti. bir bakmanı öneririm. bizler için güvenli araç önemli, bir de arabanın yarattığı sorunlarla ilgilenmek zor. Toyota sorun yaratmaz. 16 yıldır Toyota kullanıyorum. Corsa eşimde var bazen kullanıyorum ama dardır o, iskemle kullanan birine zor gelir. Evet çorsa atmosferik motordur yani turbo değildir ve otomatik vitestir, dar olasından başka bir sorun yoktur bence. corsa otomatiği sorun yaratmaz, sanmıyorum. ama yakıt ortalaması 9 litre/100 km nin altına pek inmez. uzun yolda 6.5 litre/100 km yi gördüm ama genelde ortalama şehir içi ağırlıklı 9 litre civarında yakar 100 km'de.

İSMAYİL
anlamadım ne demek istediğnizi
mesela opel corsa var biraz önce konuştum 31 bin tl indirimli 4 ileri otomatik donanımı fena değil clio kadar olmasada
corsanın motoru dediğniz gibi mi İSMAYİL

H sınıfı ehliyetim var

alabilcen en sorunsuz arabalar. Renault+woswagen+fiattır. aklın varsa Toyota ya sakın girme sahtekarlar arızalı araçları engellilere gagalıyorlar. honda+ford+opel alma servis sıkıntısı yaşarsın ileride...

Gardaşım Fiat alınır mı ya.?Teneke bisiklet al daha iyi..Ama ötekilere bişey diyemem.

gardaşım bende şuan fiat uno var PEGASUS gibi uçuyorum rüzgar etkisi ile :D

corsanın 4 ileri otomatiği sıkıntı yaşatır mı daha ucuz clio dan donanımıda kafi az denemez clio biraz zorlar fiyatı konusunda denkleştiremezsem corsayı alırım gibi

TILAFSINLI renonun clio 1,2 oldan daha iyi. ama wosvagenede göz at derim. kafana yatmazsa 1,2 yi kaçırma...

1996 modeli satıldı kardeşim ya o. babam 2012 model Peugeot 307 aldı :D

Yani işte eski modeller evet iyiyimiş ama yenilerde iş yok.

yarın bayiiye gidiyorum clioyu alıcam kısmet olursa inşallah sağolun

Bence biraz daha bekleseydin.Kur çok arttı araba fiyatları tavan yapmış durumda.Ben senin yerinde olsam 2015 'i beklerdim.

tılafsınlı;

Ferhat kurtun dediği gibi kardeşim bekle biraz yaz ortasında haziran ağustosta filan al.

Ben bile telefon alacaktım biraz daha beklemeye karar verdim.

Üst Alt