Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1,5 ay önce emekliliğe başvurdum. E devlet evrak takibi..?

koklu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba, engelli emekliliği için başvuruda bulundum. yaklaşık 1.5 ay oldu...
sgk evrak izleme (https://uyg.sgk.gov.tr/EvrakArama) modülünden evrakımı incelediğimde, açıklamada; xxxxxxxxx SGİM xxxxxxx SAĞLIK SGM GENEL SAĞLIK SİGORTASI ÖDEME SERVİSİ 3 açıklaması mevcut. e-devletten incelediğimde ise evrak açıklama bölümünde TAHSİS yazıyor detay bölümü ise tamamen boş...

bu ibarelerin ne anlama geldiğini ifade edebilir misiniz?

e-devlet evrak takibi.

merhaba, engelli emekliliği için başvuruda bulundum. yaklaşık 1.5 ay oldu...
sgk evrak izleme (https://uyg.sgk.gov.tr/EvrakArama) modülünden evrakımı incelediğimde, açıklamada; xxxxxxxxx SGİM xxxxxxx SAĞLIK SGM GENEL SAĞLIK SİGORTASI ÖDEME SERVİSİ 3 açıklaması mevcut.

e-devletten incelediğimde ise evrak açıklama bölümünde TAHSİS yazıyor detay bölümü ise tamamen boş...

bu ibarelerin ne anlama geldiğini ifade edebilir misiniz

Bende Aynı durumdayım 1 yıllık uğraş sonucu 15 martta ilişik kesip ayrıldım 21 yıl hizmet + 18 ay askerlik saydırdim 4c harici hizmetim yok 1 ayı gecti e devletten hiç bir hareket görünmüyor SGK ya telefon ile ulaşmak ta mümkün değil

Siz gene iyisiniz benim 4 ay da bitti başvuralı Alo 170 Bimer habire arıyorum sagolsunlar güncelleme yapıyorlarmış mış ama sonuç heyhat gene ayrıntı kaydı bulunamadı diyor

Desenize biz daha cok bekleriz 29.03.2017 tarihindede ben basvuru yaptim

Ben memurdum bugün 170 i arayıp şikayet kaydı verdim

- Asla Başvuruyu yaptığınız sigortanın santral robotunun yönlendirdiği dahili numaraları aramayın. İnternetten veya doğrudan tekrar şubeye giderek muhattap kişinin masa telefonu dahilisini alın.

- Kıyamette kopsa istanbul için 1 aylık süre kesinlikle maliye onayı için geçiyor sonraki minimum 10 günde sgk şubenizin keyfi için. Bu yüzden 1 aylık süre sonunda 3 günde bir dahilisinden ulaşacağınız sgk da ki arkadaşa ulaşıp son durumu sorun.

Ben tam 1 ay 20. gündeyim ve Turkiye.gov.tr ye ilk giris bugün yapıldı. evrakizle de hala hareket yok ki artık olmasının da bir manası yok.

Şu güzel ülkemde bürokrasi neden düzelmiyor.

istikbal seninle hemen hemen aynı durumdayım... şubat 20 de ptt ile gönderdim evrakları... ilk hareket nisan ayı 5 de görüldü.... hala beklemedeyim... hayırlısı diyelim. belki de gerçekten yoğunluk vardır bilemiyorum.

Arkadaşlar benim emekliliğim onaylanmış yüksek sağlık kurulundan çok şükür , kurumuma gönderilmiş bir ay içinde ayrılış yapman gerekiyor dedi sicildekiler . Mayıs 17 ye kadar yani Ben ozamana kadar bekleyip maaşımı almadan mı çıkmalıyım sizce Malum memurlar 15 inde alıyor ya

Ayın 15inde maaşı al 16 sında ilişik kes 200 TL kadar bir iade alırlar mal müdürlüğüne yatarirsin ben öyle yaptım Emekli maaşını da temmuz başında 1,5 aylık alırsın

Busebaha16 çok teşekkür ederim hemen cevap yazdığın için arkadaşım . Dediğin gibi yaparım o zaman . Bir de kıdem tazminatı hakkımız varmış ikramiyeden extra olarak , yalnız bunun için talep dilekçesi de yazmak gerekiyormuş yeni öğrendim ben Talep yoksa verilmiyormuş

Onu nerden duydun benim böyle bir ödemeden haberim yok ilişik kestiğimde 1 hafta içerisinde 1294 TL yolluk yattı hesabıma harici bir ödeme hiç duymadım pazartesi ankaraya SGK ya gidecem bi sorarım ama memur da böyle bir ödeme ilk defa duydum

1,5 ay önce emekli olan bir arkadaşım söyledi 1,5 aylık birikmiş emekli maaşı artı ikramiye artı ilişik keserken talep dilekçesini verdiği 2 bin lira almış , Geçen tv de de böyle bir haber vardı ben işçilerle alakalı diye çok ta kulak vermediydim açıkçası ama arkadaşım da memur

Siz söyledikten sonra internettede araştırdım böyle bir ödeme hiç rastlamadım pazartesi SGK ya gidince yinede bir sorarım site editörleri konuya ilişkin yorum yaparlarsa sevinirim

bu kıdem tazminatı meselesini iyice araştırdıktan sonra cevabı burada yazar mısınız?

Busebaha arkadaşım ne oldu kıdem tazminatı durumu Sorabildin mi kimseye

bürokrasi sıkıntı yok başvurdum 01/03/2017 26/04/2017 sonuclandı gayet başarılı teşekkürler T.C

ben de bu kıdem tazminatı meselesini merak ettim. kimleri kapsıyor ki bu. kamuda?

20 şubattan bu tarafa bekliyoruz...az bir sıkıntı var...

emeklilik başvurusunda bulundum... 10 nisan da e devlet üzerinde evrak numarası verdi... ama hala bir sonuç yok... TAHSİS bölümünde kaydı var... tahsis kaydı ne anlama geliyor.... sonuç ne zaman çıkar ? cevaplar için teşekkür ederim.

merhaba bu emeklilik sorgulamayı yaptığınız sitenin linkini verebilirmisiniz sayın kuzgun

Arkadaşlar ben ilisik kestim kurumumdan buğün itibariyle Kıdem tazminatı meselesini de sordum , alan memur
arkadaşlarımın özelde de çalışılmırş seneleri olabilirmiş , buna istinaden almışlardır dendi .

Üst Alt