Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1,5 yaşında cp engelli bir oğlum var. Devletten ne gibi yardımlar alabilirim?

By_Akif

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
benim 1,5 yaşında cp engelli bir oğlum var devletten ne tür yardımlardan yararlana bilirim bez ve mama yardımı kaç yaşından sonra başlıyor bakıcı aylıgı için ne yapmam gerekiyor bide araç indiriminden hiç anlamıyorum dacia arıyorum arabasına göre degişir hangi araç olursa olsun en full modelini alırsanız 11 milyar indirim en boş modelini alırsanız 5 milyar indirim diyorlar böyle bi saçmalık varmı ...

öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin devletten rapor ile madikalden bez alabilirsiniz bakıcı aylığı alabilmeniz içinde yetkili hastahaneden alınacak engelli raporu en az %55 ve ağır özürlü ibaresi taşıyan bir rapor ile bulunduğunuz ildeki shçk başvuruda bulunabilirsiniz araba konusunda birşey diyemiyorum diyememin sebebi araba konusnda benden daha iyi bilgilere sahip arkadaşlar var onlar cevap verirlerse daha etkili olur tekrar geçmiş olsun

Rapor oranının yüzde 90 ve üzeri olması gerekiyor ötv indiriminden faydalanmak için...

Üst Alt