Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1.5 yaşında, ileri derece işitme kaybı olan kızım için işitme cihazı..?

falkan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar.Bu hafta Kocaeli Üniversitesi Hastanesi nde Anestezili BETA testi yaptirdik. 1 bucuk yasindaki kızımın iki kulağında da çok ileri derece işitme kaybı olduğunu öğrendik.Doktor bize 80 dBnHL uzeri işitme kaybı olması nedeniyle kulak arkasi en az 4 kanallı en az 8 bantlı çift mikrofonu feedback yönetimi FM uyumlu digital işitme cihazı alacaksınız dedi.Phonak, Oticon, Widex, Siemens bunlar iyidir dedi.Cok bir bilgimiz yok başka bir hastaneye daha test yaptırmalı miyiz bu cihazlardan hangisini almalıyız.Foruma baktığımda herkes cihazların pahaliligindan ve ise yaramamasi ndan bahsediyor.Yardimci olursaniz çok seviniriz Teşekkürler

Test sonuçlarını gönderebilirseniz, yorum yapmaya çalışırım.
Bu seviyedeki işitme kayıplarına genellikle koklear implant da önerilir. Size de önerdiler mi?

cihaz iyi ayarlanirsa ise yariyor. siz cokta sikayetlere bakmayiniz. fm uyumlu cihazi kucuk icin napcaksiniz dermisim:eek:okula gidene kadar cihaz eskir, yenisini alirsiniz.
pahalica ama dusunsenize sagir adami duyuruyor yaa:eek:valla billa sevinerek veriyorum parami. cihaz olmazsa hicim:)aldikca daha yenisine daha gelismisine agzimin suyu akiyo:)daha bi sene olmayan chilinin yerine baskalarina heves ediyorum:(ne kadar duyursada tabi saglamlar gibi duymuyoruz cihazla:(ama olsun. iyiki isitme cihazlari var.

İlginiz için tesekkur ederim.koklear implant önerdiler fakat önce cihazları deneyelim dediler nasıl sonuç alacagimiza bakalım dediler eğer cihazlar işe yaramazsa implanta yoneliriz dediler.kafamiz çok karışık dogrusu.cihaz araştırıyoruz ama devletimiz bu konularda çok ta yardımcı olmuyormuş bunu da öğrenmiş olduk boylece sonuçları gönderiyorum Mehmet Akşid sait bey.tesekkur ederim.

Ama birde o yaştaki bir çocuğun cihazının iyi ayarlanip ayarlanmadigini nasıl anlayabiliriz ki kulağında tutturmak bile çok büyük bir başarı olacak aslında ama basaracagiz insallah.sizin gibi insanlar ile tanışmak boyle bir forumdan bilgi almak paylaşmak bile gerçekten çok güzel bir durum tesekkurler

Ben sonuçları nasıl atacağım buraya bir türlü beceremedim Mehmet Akşit Said. Bey.

Vallahi doktor öyle önerdi fm uyumlu olsun diye yazdi kagida shukufe said.gerçi ne ise yaradığını da pek bilmiyoruz ama amacımız iyiyi ucuza almak ihtiyacımızı en iyi şekilde karşılamasını sağlamak kızımın hayatini en güzel şekilde yaşamasını sağlamak.bu yüzdende sizin gibi tecrübeli kişilerden yardim almak bilgilerinizi uygulamak paylasmak tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Üst Alt