Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1,5 yıldır raporluyum, emekli olabilir miyim ve kıdem tazminatı nasıl hesaplanacak?

rexcarter

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir arkadaşım diyorki ben 2000 SGK başlangıç tarihim ancak en son işe girişim 2017 altı ay çalıştım lenfoma olduğumu öğrendim sonuçta da 1,5 yıldır rapor luyum emeklilik durumunda ben en son çalıştığım yerden tazminat alabilir miyim alırsam 6 ay üzerinden mi olur 1,5 yıl üzerinden mi olur teşekkür ederim

Beyfendi ilk işe giriş tarihiniz gün ay yıl SGK prim gününüz engelli rapor oranınız raporununuzun devamlılık süresi ve bu raporunuza istinaden vergi indirim yazısı alıp almadığınız bunu işverene beyan edip etmediğiniz hiç bir şey yazmamışsınız yardım istiyorsunuz. emekli olabilirsiniz şartları tamamlıyorsanız tazminatın tamamını alırsınız

İlginize teşekkür ederim umetinn bey emeklilik şartlarını tamamlıyor arkadaşım zaten arkadaşım adına sormuştum konuyu merak ettiğimiz tazminatti o konuda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

rexcarter

Hayır, kıdem tazminat hakkı oluşmaz. Çünkü çalışılan süre + ihbar + 6 haftalık rapor sınırı toplamda 1 yıldan az.

Üst Alt