Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1,6 motor otomatik vites dizel otomobil ve suv araç önerileriniz

Fiyat aralığını yazarsanız daha uygun öneriler gelecektir.

Jetta alacağına golf al, tabi bagaj ihtiyacın yoksa.
SUV otomatik dizel bildiğim kadarıyla yok.
Bu araba konusunda gözün gönlün neye meylediyosa onu al.
Çünkü bir sürü seçenek var ve hepsinin artısı ve eksisi var.

Seat leon yeni kasa mutlaka bak derim 4 temmuzda aldım ancak ötv onaylanmadı, hastahane ile yazışma sonucu ötv indirimine hak kazandım zorluk çıkarttılar önce megane bakıyordum ancak seat servisinde çalışan arkadaşımı aradım gel bak bir dedi bir öneri şuan ötv indirimi ile 44 civarı sanırım...

1,6 tdi 6 ileri otomatik dizel

seat leon 2013

skoda octavia 1,6 TDI elagance al derim şu an ben aldım kullanıyorum harika bir araç yol tutuşu , yakıtı, şanzımanı, donanımları gerçekten çok çok iyi güzel bir tercih ÖTVli fiyatı 70.000 TL ÖTV siz Fiyatı ise, 49 veya 48000 TL olabilir ben 46700 TL aldım benden sonra zam geldi . pişman olmayacağınız bir araç

SUV olarak KİA sportej 1,6 benzinli otomatik ama çok yakıyor 10 lt/100 km

suvlarda kontağa çevir 20 lira düşer be benzin deposuna :D :D :D

Suziki SX4 Cross var 4X4 otomatik vites ayrıca dizel seçenekleride var OTV siz fiyatı 50.000 tl İncelemekte yarar var.. Suzuki | SX4 S-Cross

vuralh;

bahsettiğiniz aracın dizel otomatik seçeneği yok bilginize

bende baktımda dizel otomatik yok olsa fena araba değil en azından nisandan daha iyi gibi :D ama illede leon :D

ismail kardeşim leon günleri yapacaz :D

inşallah tek DSG şanzıman arızası şikayetleri kafamı karıştırıyor

dsg şanzıman arızası sık yaşanıyor diyorlar seat ibiza 1.2 dsg şanzıman çok sorun yaratır mı

Yahu arkadaşlar kim diyoru bunu Allah aşkına araba işi tamamen şans işidir bunu asla unutmayın bu birincisi, internetten araştırıyorsanız boş beleş işlerle uğraşan bir çok kişi forumlarda herkes kendi bindiği arabasının haricindeki araçları eşşek yapar bunuda asla unutmayın bakın edin seaat audi ve walsvagen grubuna dahil edilen bir araçtır her geçen gün kalitesi yükseliyor bunlarda benim şahsi görüşlerim...

Kardeş yeni honda c rv 1.6 dizel yeni motoruyla piyasaya giriyor.

Kardeş yeni honda c rv 1.6 dizel yeni motoruyla piyasaya giriyor.
1,6 Motorlar dizel ancak düz vites.otomatik vites 2000 benzinli motorda var

DSG .EDC. MULTİMODE VS değişik markaların piyasaya sürdüğü otomatiklesştirilmiş düz vites teknolojisi.Aynı hızlandırılmıs tren gibi. toyota multimode sanzımanlar ilk çıktıgında 2 yıl kadar cok ciddi sorunlar cıkardı ve T.C hariç diger ülkelerde tüm o modeller geri cagrılıp parca degişimi yapıldı sadece T.C. de onarma yoluna gidildi ve cu nedenle toyota tüm dünya ,da prestij kaybettikten sonra problem sonraki serilerde düzeltildi. DSG de ilk yıllarda VW grubun basını agrıtmıstı.Yerli ve yabancı araba forumlarında bu konuyla ilgili sayısız sikayet hatta firmaların kendi sitelerinde de pek cok uyarı yeraldı. Bende EDC renault aldım 2 ay önce ve su an tedirgin bir sekilde bekliyorum.

peugeot 2008 1,6 dizel otomatik hafif SUV havası da var hatta SUV olarak geçiyor yakıtta oldukça iyi görünüyor Not: Otomobilden anlamam netten öğrendiğim bilgilerdir...Sağlam değildir konfor yoktur tasarım dizayn iyi değildir bilemiyorum oralarını anlamam bu işlerden...Ama dizel 1,6 otomatik hafif SUV havasıda var onu söyleyebilirim...

Üst Alt